CauCawa Organiczne migdały czekoladowe
Delikatnie prażone migdały organiczne owinięte w ciemną czekoladę organiczną
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Dla tego chrupiącego przysmaku łagodnie prażone migdały zostały pokryte delikatną czekoladą i posypane kakaowym proszkiem. Aromaty pieczonych migdałów mogą doskonale rozwijać się w czekoladzie.
Do organicznych migdałów czekoladowych używa się tylko trzech podstawowych składników: ziarna kakaowego, migdałów i cukru trzcinowego. Czekolada i proszek kakaowy produkowane są bezpośrednio z jednego i tego samego ziarna kakaowego.
Ziarna kakaowe pochodzą z regionu Finca de Santana w Republice Dominikańskiej. Od czterech pokoleń produkuje się tutaj najlepsze kakao szlachetne Trinitario. Migdały są uprawiane wyłącznie w Europie.
- Pochodzenie kakao: Finca de Santana, Republika Dominikańska (jakość „jednego gospodarstwa”)
- Odmiana: Trinitario Hispaniola
- Pochodzenie migdałów: Europa
- Smak: mocne orzechowe nuty w czekoladzie spotykają się z przyjemnymi palonymi aromatami migdałów
- wegetariańskie, wegańskie i bezglutenowe
- Uczciwość: Rodzina Santana importuje kakao do Europy i dostarcza ziarna kakaowe bezpośrednio do małej firmy rodzinnej w celu dalszego przetwarzania.
Marka: | CauCawa |
---|---|
Postać farmaceutyczna: | Produkty spożywcze |
Sposób odżywiania: | Wegańskie, Wegetariańskie |
Właściwości: | Wegańskie, Wegetariańskie |
Suplementy nie zastępują urozmaiconej diety codziennej. Należy je przechowywać w miejscach niedostępnych dla dzieci.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.