Classic Ayurveda Organiczny anyż mielony
Do słodyczy, warzyw i sosów
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Do słodyczy, warzyw i sosów
Znamy anyż głównie w deserach. W kuchni ajurwedyjskiej dodaje się go również do warzyw (np. marchwi) i ostrych sosów.
Anyż w Ajurwedzie
Ayurveda zaleca osobom, które mają tendencję do wzdęć, aby żuć anyż lub nasiona kopru włoskiego po zaparzeniu lub zaparzyć je jako herbatę.
Marka: | Classic Ayurveda |
---|---|
Sposób odżywiania: | Wegańskie, Bezglutenowe |
Alergeny: | Bezglutenowe, Bez laktozy |
Właściwości: | Bio - certyfikowany, Wegańskie |
Produkty ajurwedyjskie : | Przyprawy |
Suplementy nie zastępują urozmaiconej diety codziennej. Należy je przechowywać w miejscach niedostępnych dla dzieci.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
ocen klientów po polski dla Classic Ayurveda Organiczny anyż mielony
Podobne produkty:
Klienci, którzy nabyli "Organiczny anyż mielony", zakupili także:
Nowe artykułu na blogu:
- Ból gardła - z łagodnymi środkami przeciwdziałać
- Jazda rowerem, wągrówka,biegi , wspinaczki , joga taniec... Jaki sport pasuje najlepiej do mnie?
- Uzdrawiająca woda - symptomy choroy jako sygnały pragnienia
- Odwodnienie, odkwaszanie, oczyszczanie - "wiosenne porządki" dla ciała, ducha i umysłu.
- Właściwe nastawienie do podnoszenia ciężarów