Fit4Day Reis-Style Shirataki

Idealny jako danie główne lub przystawka

  • Z mąki konjac
  • Bezwonny
  • W suchej postaci
  • Wegańskie
    Wegańskie
  • Bezglutenowe
    Bezglutenowe
  • Bez laktozy
    Bez laktozy
  • 15,89 zł (31,78 zł / 100 g)

włącznie z kwotą VAT 8% z doliczeniem kosztów dostawy

Jeszcze 6 sztuk w magazynie

Dostawa czwartek, 24 stycznia: Zamów do poniedziałek do godz. 12:30.

zawartość: 50 g

Na moją listę życzeń

Nr art.: BBN-A505, Zawartość: 50 g

EAN: 4260495464657

  • Z mąki konjac
  • Bezwonny
  • W suchej postaci
  • Wegańskie
    Wegańskie
  • Bezglutenowe
    Bezglutenowe
  • Bez laktozy
    Bez laktozy

VitalAbo sklep internetowy Polska  oferuje następujące korzyści:VitalAbo sklep internetowy Polska oferuje następujące korzyści:

  • Polska: Bezpłatna dostawa od 170,00 zł
  • Dostawa DPD, UPS Standard, DHL Express lub UPS Express
  • Bezpłatny zwrot przesyłki
  • Płać bezpiecznie Za pobraniem, Karta kredytowa. (VISA, Mastercard, Diners Club), Paypal, Przedpłata lub Przelew natychmiastowy

Płać bezpiecznie Za pobraniem, Karta kredytowa. (VISA, Mastercard, Diners Club), Paypal, Przedpłata lub Przelew natychmiastowy

Opis

Oryginalnie Shirataki oferowany jest w postaci makaronu. W tym produkcie makaron zmienia się w konsystencję ryżu! Shirataki powstaje głównie z mąki konjac i pochodzi z Azji.

Z powodu wysuszonej formy ryż Shirataki jest bezwonny.

Przygotowanie:
Na 1 porcję dodaj 50 g Shirataki do wrzącej wody i gotuj przez około 8 minut. Ryż intensywnie pęcznieje podczas gotowania, dzięki czemu powstaje około 225 g.

Zalecane dawkowanie:
Rozkoszuj się ryżem jako przystawką, jako typowym daniem ryżowym lub sałatką!

Marka: Fit4Day
NOWE funkcje produktu: Wegańskie
Alergeny: Bezglutenowe, Bez laktozy
Postać farmaceutyczna: Produkty spożywcze

Wartość odżywcza

Wartość odżywcza na 100 g [1] na porcję (225 g) [2]
Zawartość energetyczna / spalania159 / 38 kj / kcal360 / 86 kj / kcal
tłuszcz<0,1 g<0,1 g
  w tym nasycone kwasy tłuszczowe<0,1 g<0,1 g
węglowodany0,7 g1,6 g
  w tym cukier<0,1 g<0,1 g
białko<0,1 g<0,1 g
substancje balastowe18 g41 g
sól<0,01 g<0,01 g
  1. 22 g surowego produktu daje 100 g gotowego produktu (gotowanego)
  2. 50 g surowego produktu daje 225 g gotowego produktu (gotowanego)

Zawartość

Zawartość na 100 g [1] na 225 g [2]
glukomannan18 g41 g
  1. 22 g surowego produktu daje 100 g gotowego produktu (gotowanego)
  2. 50 g surowego produktu daje 225 g gotowego produktu (gotowanego)

Składniki

  1. Regulatory kwasowości

Oceń produkt