Govinda Chufli Tibet Bio
Śniadanie z migdałów ziemnych
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Chufli Tibet to starannie prażony i drobno zmielony jęczmień o aromacie kawy słodowej. Jęczmień jest podstawowym pożywieniem Tybetańczyków. Chufli Tibet ma wyjątkową słodycz dzięki bogatym w błonnik migdałom ziemnym i ma lekko orzechowy smak. Daktyle i śliwki zapewniają wspaniały smak.
Krótki czas przygotowania
- bez pszenicy z jęczmieniem
- bez dodatku cukru
- bogaty w minerały
- bogaty w błonnik
Opcje przygotowania:
- Na jedną porcję 4 łyżki Chufli zalać ok. 100ml gorącej lub zimnej wody, wmieszać rozdrobnionego banana, aby osłodzić - gotowe.
- 4 łyżki Chufli ugotować w ok. 200 ml wody lub mleka, zdjąć z ognia i pozostawić do namoczenia na 5 minut. Zetrzeć i dodać jabłko.
- Idealny na śniadanie lub kolację, jako przekąska oraz jako prowiant na podróże i wędrówki.
Można dodać dowolny posiekany owoc, rozdrobnione ziarna kakaowe Govinda lub orzechy.
Wskazówka: dodać szczyptę kardamonu i kurkumy.
Marka: | Govinda |
---|---|
Postać farmaceutyczna: | Nasiona - Jagody - Owoce - Orzechy |
Sposób odżywiania: | Bez cukru |
Właściwości: | Bio - certyfikowany, Bez cukru |
Produkty ajurwedyjskie : | Żywność, Zboża |
Suplementy nie zastępują urozmaiconej diety codziennej. Należy je przechowywać w miejscach niedostępnych dla dzieci.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Govinda Chufli Tibet Bio
2,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek | | 0 | (0%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 1 | (100%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja