Certyfikowane, ekologiczne, mielone zioła i przyprawy
-
- Pikantna, rozgrzewająca przyjemność
- Szybkie przygotowanie
- Zabawny styl Halloween
-
- Z wysokiej jakości peruwiańskim organicznym proszkiem kakaowym
- Idealny na aromatyczny gorący napój
- Mieszanka rozgrzewająca
-
- Nasiona i liście bogate w linalol i kumarynę,
- Składnik curry
-
-
- Słodko-ostre nuty
- Do dań z kapustą i ziemniakami
- Do zup i sosów
-
- Pochodzi z Azji
- Wzmacnia Agni
-
- Ma silny, przenikliwy zapach
- Pasuje do wszystkich potraw rybnych i mięsnych
- Z kontrolowanych upraw ekologicznych
-
- Składa się z Haritaki, Amalaki i Bibhitaki
- Wszystkie smaki
- Równoważy wszystkie dosze
-
- Mają gorzko - słodki dmak
- Należy je stosować z umirem
-
- Ogrzewająca, ostra przyprawa
-
- W alkoholu, cukiernictwie, chlebie i wypiekach
- Anyż z Indii
-
- Nadal uważana za skuteczny środek
-
- Z niską zawartością kumaryny
-
- Mąka orzechowa, kozieradka & chili
- Kremowy, pikantno-orzechowy smak
- Do kurczaka, curry z krewetkami i nie tylko
-
- Najstarsza przyprawa na świecie
- Łagodny smak
- Gotowanie i pieczenie
-
- Bardzo aromatyczna
- Do zup, gulaszu i dań z warzyw
-
- Egzotyczna i wyborna
- Bób tonka i cynamon
- Łatwe zastosowanie
-
- Idealne do ziemniaków i roślin strączkowych
- Pasuje do ciast i chleba
-
- Delikatna, pomarańczowo-żółta przyprawa
- Podstawowy składnik curry
- Dobrze smakuje we wszystkich potrawach
-
- Ma silny żółty kolor
- Do słodkich potraw
- Do curry
-
- Gorzki smak
- Można łączyć z Asafoetida
-
- Ciepły, korzenny smak
- Pasuje do ryżu na mleku i pieczonych jabłek
- Z Madagaskaru
-
- Łagodna pikantność
- Idealny do lekkich potraw
- Do sosów, zup i sałatek
-
- Ostry jak pieprz
Wszystkie ceny zawierają VAT