Bezglutenowe Fusilli (włoski makaron)

Składa się z mąki ryżowej i kukurydzianej

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Bezglutenowe Fusilli (włoski makaron) ma bardzo dobre właściwości gotowania i tworzy się go z mąki kukurydzianej i ryżowej. Jest bezglutenowy, bez jajek oraz oferuje dobrą alternatywę dla tradycyjnych makaronów z pszenicy.

Czas gotowania 7-9 minut.

Postać farmaceutyczna: Produkty spożywcze
Alergeny: Bezglutenowe, Bez skorupiaków, Bez jajek, Bez ryb, Bez orzeszków ziemnnych, Bez soi, Bez laktozy , Bez orzechów, Bez seleru, Bez gorczycy, Bez sezamu, Bez dwutlenku siarki, Bez nasion łubinu, Bez mięczaków
Suplementy nie zastępują urozmaiconej diety codziennej. Należy je przechowywać w miejscach niedostępnych dla dzieci.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Dodatkowe informacje
wartości odżywcze 100 g
ciepło spalania kJ / kcal 1518 kJ / 358 kcal
tłuszcz 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g
węglowodany 79 g
w tym cukry 0,6 g
białko 6,2 g
sól <0,01 g

Składniki: 70% mąki kukurydzianej, 29,5% mąki ryżowej, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Bezglutenowe Fusilli (włoski makaron)

6 recenzji klienta w innym języku

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
6 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

6 ocen

Brak opinii w języku: polski. Dostępne są 6 recenzje w innym języku.


Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Bezglutenowe Fusilli (włoski makaron)", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder