Bezglutenowe Fusilli (włoski makaron)
Składa się z mąki ryżowej i kukurydzianej
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Bezglutenowe Fusilli (włoski makaron) ma bardzo dobre właściwości gotowania i tworzy się go z mąki kukurydzianej i ryżowej. Jest bezglutenowy, bez jajek oraz oferuje dobrą alternatywę dla tradycyjnych makaronów z pszenicy.
Czas gotowania 7-9 minut.
Postać farmaceutyczna: | Produkty spożywcze |
---|---|
Alergeny: | Bezglutenowe, Bez skorupiaków, Bez jajek, Bez ryb, Bez orzeszków ziemnnych, Bez soi, Bez laktozy , Bez orzechów, Bez seleru, Bez gorczycy, Bez sezamu, Bez dwutlenku siarki, Bez nasion łubinu, Bez mięczaków |
Suplementy nie zastępują urozmaiconej diety codziennej. Należy je przechowywać w miejscach niedostępnych dla dzieci.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Dodatkowe informacje
wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
ciepło spalania kJ / kcal | 1518 kJ / 358 kcal |
tłuszcz | 1,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
węglowodany | 79 g |
w tym cukry | 0,6 g |
białko | 6,2 g |
sól | <0,01 g |
Składniki: 70% mąki kukurydzianej, 29,5% mąki ryżowej, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Bezglutenowe Fusilli (włoski makaron)
6 recenzji klienta w innym języku
5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek | | 6 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
6 ocen
Brak opinii w języku: polski. Dostępne są 6 recenzje w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja