Bezglutenowy makaron penne
Dobre właściwości kulinarne
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Bezglutenowy makaron penne ma dobre właściwości kulinarne i jest tworzony jedynie z mąki ryżowej i kukurydzianej. Jest bez glutenu, jajek i oferuje cudowną alternatywę dla tradycyjnych makaronów z pszenicy.
Czas gotowania 7-9 minut
Postać farmaceutyczna: | Produkty spożywcze |
---|---|
Alergeny: | Bezglutenowe, Bez skorupiaków, Bez jajek, Bez ryb, Bez orzeszków ziemnnych, Bez soi, Bez laktozy , Bez orzechów, Bez seleru, Bez gorczycy, Bez sezamu, Bez dwutlenku siarki, Bez nasion łubinu, Bez mięczaków |
Właściwości: | Wegetariańskie |
Suplementy nie zastępują urozmaiconej diety codziennej. Należy je przechowywać w miejscach niedostępnych dla dzieci.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Dodatkowe informacje
100 g | |
---|---|
ciepło spalania kJ/kcal | 1518 kJ / 358 kcal |
tłuszcz | 1,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
węglowodany | 79 g |
w tym cukry | 0,6 g |
białko | 6,2 g |
sól | <0,01 g |
Składniki: 70% mąki kukurydzianej, 29,5% mąki ryżowej, emulgator: mono- i diglicerydów kwasów tłuszczowych
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Bezglutenowy makaron penne
1 recenzja klienta w innym języku
5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja