Makaron Lasagne
Bezglutenowy makaron z kukurydzy i ryżu
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Bezglutenowy makaron lasagne od Take Eat Free wykonany jest wyłącznie z mąki kukurydzianej i ryżowej i posiada dobre właściwości gotowania. Jest dobrą alternatywą dla tradycyjnego makaronu lasagne, ponieważ nie zawiera pszenicy, glutenu i jaj.
Przygotowanie: Umieścić nieugotowany makaron lasagne w naczyniu żaroodpornym i warstwowo układać na przemian z innymi składnikami. Pierwszą i ostatnią warstwą powinien być sos.
Następnie piec w piecu w temperaturze 200°C przez ok. 40-45 minut.
Jeśli podgotujesz makaron lasagne, czas pieczenia skróci się o ok. 10 minut.
Postać farmaceutyczna: | Produkty spożywcze |
---|---|
Alergeny: | Bezglutenowe, Bez skorupiaków, Bez jajek, Bez ryb, Bez orzeszków ziemnnych, Bez soi, Bez laktozy , Bez orzechów, Bez seleru, Bez gorczycy, Bez sezamu, Bez dwutlenku siarki, Bez nasion łubinu, Bez mięczaków |
Właściwości: | Bez fruktozy, Bez drożdży, Wegetariańskie, Bez pszenicy |
Dla kogo: | Dla dzieci |
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Dodatkowe informacje
informacja żywieniowa | w 100g |
---|---|
energia | 1536kJ / 362kcal |
tłuszcz | 1.6g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
węglowodany | 80g |
w tym cukry | <0.5g |
białko | 6,1g |
sól | <0.01g |
Składniki: 55% mąki kukurydzianej, 44,5% mąki ryżowej, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Makaron Lasagne
3 recenzje klienta w innym języku
5 gwiazdek | | 4 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
4 oceny
Brak opinii w języku: polski. Dostępne są 3 recenzje w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja