Vinberg Verjus pur - ekstra kwaśny

Prawdziwy rarytas

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Verjus pur ekstra kwaśny firmy Vinberg pochodzi z Austrii. Wcześnie dodaje się zaledwie 3 g cukru/100 ml. Nadaje mu to intensywną kwasowość i wyczuwalną cierpkość. Jest stosowany jako bezhistaminowa alternatywa dla octu. Jest idealny do sosów do sałatek, marynat do dziczyzny i ryb lub do gulaszu i dań jednogarnkowych.
Wysoki koszt materiałów, ze względu na niską wagę winogron w momencie zbioru i etapy procesu wymagane do wydobycia soku, zapewniają Verjus wyjątkową pozycję na rynku i sprawiają, że jest to prawdziwy rarytas.

Korzyści dla konsumenta to wysoki udział wzmacniającego smak, naturalnego kwasu winowego, zawartość polifenoli znacznie wyższa niż w przypadku czerwonego wina i ekonomiczne zastosowanie dzięki dużej kwasowości.

Verjus ekstra kwaśny nie zawiera histaminy, jest niskokaloryczny, wegański i nie zawiera konserwantów.

Nasza wskazówka: Verjus pur ekstra kwaśny jest szczególnie dobry do przystawek, dań głównych i deserów!

Oraz: odrobina do ulubionego napoju tworzy nowe doznania smakowe!

Marka: Vinberg
Materiał: szkło
Postać farmaceutyczna: Produkty spożywcze
Właściwości: Mniej plastiku
Suplementy nie zastępują urozmaiconej diety codziennej. Należy je przechowywać w miejscach niedostępnych dla dzieci.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.

ocen klientów po polski dla Vinberg Verjus pur - ekstra kwaśny

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Verjus pur - ekstra kwaśny", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder