Alnatura Bio pasta kokosowo-migdałowa, 250 g

Jako pasta do chleba lub w kreatywnej kuchni

23,99 zł

(95,96 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)

zawartość: 250 g

Dostawa do poniedziałek, 6 maja

Dostępne po 30 kwietnia

Dlaczego wysyłka potrwa dłużej?

Dlaczego wysyłka potrwa dłużej? Tego produktu aktualnie brak w magazynie, wkrótce będzie ponownie dostępny. Można go teraz zamówić - artykuł zostanie wysłany natychmiast po zaksięgowaniu towaru w magazynie. Zamknąć notatkę

Darmowa wysyłka do Polska powyżej 199,00 zł.
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Delikatna, kremowa receptura
  • Egzotyczne, słodkie nuty
  • Bez emulgatorów
  • Bio - certyfikowany Bio - certyfikowany
  • Wegańskie Wegańskie
  • Wegetariańskie Wegetariańskie

Nr art.: XPI-MM-207874, Zawartość: 250 g, EAN: 4104420182479

Opis

Delikatna, kremowa receptura bez emulgatorów jest cudowna jako pasta do chleba lub jest idealna do kreatywnej kuchni wszelkiego rodzaju. Soczyste wiórki kokosowe w delikatnym kremie migdałowym tworzą egzotyczno-słodki smak, który z pewnością zachwyci podniebienie.


Pasta do chleba jest dla Ciebie za nudna? Spróbuj z pysznym kremem bananowo-kokosowym!

Czego potrzebujesz (na dwie porcje):

  • 2 dojrzałe banany
  • 50 g orzeszków pistacjowych (prażonych i solonych)
  • 4 łyżki niesłodzonego napoju owsianego (44 ml)
  • 2 łyżki kremu kokosowo-migdałowego (50 g)
  • 50 gram malin
  • 10 g prażonych chipsów kokosowych

Tak to się robi:

  1. Jeden z dwóch bananów obrać, pokroić na kawałki i zamrozić na noc.
  2. Następnego dnia obrać pistacje, grubo posiekać i podzielić na dwie szklanki (szklanki deserowe lub inne według uznania). Drugiego banana obrać, pokroić w cienkie plasterki i ułożyć na wierzchu pistacji.
  3. Mrożony banan zmiksować na drobno za pomocą blendera o dużej mocy. Następnie dodać napój owsiany i krem kokosowo-migdałowy i ponownie dobrze wymieszać.
  4. Teraz można wlać krem do szklanek. Na wierzchu posypać malinami i polać je resztą kremu.
  5. Udekorować wiórkami kokosowymi i gotowe.
Marka: Alnatura
Postać farmaceutyczna: Produkty spożywcze
Sposób odżywiania: Wegańskie, Wegetariańskie
Właściwości: Bio - certyfikowany, Wegańskie, Wegetariańskie, Mniej plastiku
Suplementy nie zastępują urozmaiconej diety codziennej. Należy je przechowywać w miejscach niedostępnych dla dzieci.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Składniki
  • 38% wiórki kokosowe [1]
  • olej palmowy [1]
  • napój ryżowy w proszku [1]
  • 15% migdały [1]
  • Surowy cukier trzcinowy [1]
  • mielone laski wanilii bourbon [1]
  • sól morska
  1. Z ekologicznego gospodarstwa rolnego

Może zawierać śladowe ilości mleka, orzeszków ziemnych, orzechów laskowych, orzechów włoskich, orzechów makadamia, orzechów nerkowca, sezamu i łubinu.

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g
zawartość energetyczna2667 / 637 kj / kcal
tłuszcz53 g
  w tym tłuszcze nasycone34 g
węglowodany31 g
  w tym cukier17 g
białko6,3 g
błonnik5,6 g
sól0,11 g

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla Alnatura Bio pasta kokosowo-migdałowa

1 recenzja klienta w innym języku

5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
1 (100%)
4 gwiazdki
0 (0%)
3 gwiazdki
0 (0%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

1 ocena

Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.


Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Bio pasta kokosowo-migdałowa", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder