Govinda Skrobia z tapioki bio, 330 g
Drobno zmielona do gotowania i pieczenia
13,32 zł 14,99 zł -11%
(40,36 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8%
Właściwości i zalety
- Bezglutenowy zagęszczacz
- Z korzenia manioku
- Bez smaku
-
Bio - certyfikowany -
Wegańskie -
Wegetariańskie -
Bezglutenowe
Nr art.: XAY-GOV-H111, EAN: 4038507009116
Opis
Skrobia z tapioki jest wytwarzana z korzenia manioku południowoamerykańskiego. Korzeń manioku jest naturalnie bezzbożowy, bezglutenowy i bez smaku. W postaci drobno zmielonej doskonale sprawdza się zatem jako środek wiążący do pieczywa bezglutenowego, ale także do sosów, zup, kremów i wszelkiego rodzaju deserów.
| Marka: | Govinda |
|---|---|
| Sposób odżywiania: | Wegańskie, Wegetariańskie, Bezglutenowe |
| Alergeny: | Bezglutenowe |
| Kategorie: | Żywność |
| Właściwości: | Bio - certyfikowany, Bez oleju palmowego, Wegańskie, Wegetariańskie, BEZ dodatku cukru |
| Produkty ajurwedyjskie : | Żywność |
| Wskazówki dotyczące przechowywania: | przechowywać w chłodnym i suchym miejscu |
| Producent: | Govinda Natur GmbH, Joseph-Monier-Straße 12, 67433, Neustadt an der Weinstraße, Niemcy, www.govinda-natur.de |
Wartość odżywcza
| Wartość odżywcza | na 100 g |
|---|---|
| Zawartość energetyczna / spalania | 1499 / 358 kj / kcal |
| tłuszcz | <0,5 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | <0,1 g |
| węglowodany | 89 g |
| w tym cukier | 3,4 g |
| | 0,2 g |
| sól | <0,01 g |
Składniki
100 % skrobia z tapioki[1]
- z kontrolowanych upraw ekologicznych