ironMaxx 100 % Vegan Protein Zero, Creamy Chocolate (500 g)
Unikalna receptura
59,90 zł 86,00 zł -30%
(119,80 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Słodzone stewią
- Wyprodukowane w Niemczech
- Czysto roślinne
-
Bez cukru
-
Wegańskie
-
Wegetariańskie
Nr art.: IM-42143, Zawartość: 500 g, EAN: 4260639150460
Opis
Kremowy, wegański proszek proteinowy o wyjątkowym smaku. IronMaxx stworzył 100% Zero Vegan Protein bez dodatku cukru lub soi. Kremowy proszek białkowy składa się również z mieszanki białka konopnego, wysokiej jakości izolatu białka grochowego i białka ryżowego. Proszek nawet przygotowany z wodą ma wspaniały smak. Ma 80% zawartości białka.
Sposób użycia:
Wsyp 30g proszku (ok. 3 czubate łyżki stołowe) i 300ml zimnej wody do shakera i potrząsaj przez 20 sekund. Pij 1 - 4 porcje dziennie.
Zastosowanie:
Zaleca się spożywać przed sportem lub zawodami, bezpośrednio po treningu oraz przed pójściem spać.
Notatka:
- Przechowywać z dala od ciepła, wilgoci i bezpośredniego światła słonecznego.
- Białka przyczyniają się do wzrostu masy mięśniowej.
Marka: | ironMaxx |
---|---|
Postać farmaceutyczna: | Proszek |
Cel treningu: | Budowanie mięśni |
Czas zastosowania: | Przed sportem, Po treningu |
Sposób odżywiania: | Wegańskie, Wegetariańskie, Bez cukru |
Kategorie: | Shakes, Spirutein & proteiny |
Właściwości: | Bez cukru , Wegańskie, Wegetariańskie |
Wskazówki dotyczące przechowywania: | przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
Dobry dla: | Mięśnie |
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g | na porcję (30 g) |
---|---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1645 / 393 kj / kcal | 494 / 118 kj / kcal |
tłuszcz | 8,5 g | 2,6 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 2,3 g | 0,7 g |
węglowodany | 5,5 g | 1,6 g |
w tym cukier | 0 g | 0 g |
białko | 71 g | 21 g |
sól | 4 g | 1,2 g |
Składniki
87,8 % mieszanka białek (izolat białka grochu, koncentrat białka ryżu, proteiny konopi), 6 % kakao w proszku, aromat, sól morska, fosforan trójwapniowy[1], sukraloza[2], glikozydy stewiolowe[2]
- środek antyadhezyjny
- słodzik