nu3 Activating Apple Vinegar, 260 g
Świeży początek dnia
65,00 zł
(250,00 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8%
Właściwości i zalety
- Cytrynowo-świeży smak
- Z wapniem, magnezem i chromem
- Bez dodatku cukru
-
Wegańskie -
Wegetariańskie -
Bezglutenowe -
Bez laktozy
Nr art.: nu3-22798, EAN: 4262488951281
Opis
Poznaj ocet jabłkowy w proszku w nowej formie: nu3 Activating¹ Apple Vinegar łączy ekstrakt z octu jabłkowego ze sproszkowanymi owocami cytryny, inuliną, L-glutaminą i choliną. Formuła jest wspierana przez osiem wybranych mikroelementów, w tym wapń, magnez, chrom i biotynę. Idealny do odświeżenia codziennej porannej rutyny.
Sposób użycia i spożycia:
Wymieszać 1 czubatą miarkę (13 g) w ok. 150 ml wody dziennie. Najlepiej pić rano na czczo.
| Marka: | nu3 |
|---|---|
| Postać farmaceutyczna: | Proszek |
| Czas zastosowania: | rano, przed posiłkiem |
| Sposób odżywiania: | Wegańskie, Wegetariańskie, Bezglutenowe, Bez laktozy |
| Alergeny: | Bezglutenowe, Bez laktozy |
| Kategorie: | Ekstrakty roślinne |
| Właściwości: | Bez Aspartamu, Bez drożdży, Wegańskie, Wegetariańskie, BEZ barwnika, bez konserwantów, BEZ alkoholu, BEZ dodatku cukru, Nie zawiera wzmacniaczy smaku |
| Dobry dla: | Energia, Żołądek i jelita, Nastrój - przeciw zmęczeniu, Trawienie |
| Producent: | nu3 GmbH, Brückenstrasse 5, 10179, Berlin, Niemcy, www.nu3.de |
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Zawartość
| Zawartość | na dzienną dawkę/porcję (13 g) |
|---|---|
| witamina C | 40 mg |
| witamina B1 (tiamina) | 0,16 mg |
| kwas foliowy | 30 µg |
| biotyna | 8,3 µg |
| potas | 300 mg |
| wapń | 120 mg |
| | 56,5 mg |
| chrom | 6 µg |
| L-glutamina | 2.000 mg |
| Cholin | 84 mg |
Składniki
19,8 % inulina, L-glutamina, cytryna w proszku , 12 % Ocet jabłkowy w proszku 5:1 Extrakt, sok jabłkowy, środek antyadhezyjny (ditlenek krzemu), chlorek potasu, sole wapniowe kwasu cytrynowego, sole magnezowe kwasu cytrynowego, naturalny cytrynowy aromat, Zakwaszacz (kwas DL-jabłkowy (E296)), naturalny aromat, CHOLINTATTRAT, Kwas L-askorbinowy, słodzik (Glikozydy stewiolowe ze Stevii),