Alnavit Bio spaghetti gryczane, 250 g
Makaron wykonany w 100% z gryki
12,99 zł
        (51,96 zł / kg,  włącznie z kwotą VAT 5% 
Właściwości i zalety
- 100% gryki i bez glutenu
- Ciemny kolor, intensywny smak
- Czas gotowania: 8-10 minut
-                      Wegańskie Wegańskie
-                      Wegetariańskie Wegetariańskie
-                      Bezglutenowe Bezglutenowe
Nr art.: XPI-MM-208382, EAN: 4260546671225
Opis
To ciemne spaghetti urozmaica Twój talerz. Produkowane jest wyłącznie z organicznej gryki - bez żadnych dodatków. Wystarczy ugotować i delektować się z wybranym sosem.
Zalecany sposób przygotowania:
Użyć 1 litr wody + 1 łyżeczka soli na 100 g makaronu. Gotować przez 8-10 minut.
| Marka: | Alnavit | 
|---|---|
| Sposób odżywiania: | Wegańskie, Wegetariańskie, Bezglutenowe | 
| Alergeny: | Bezglutenowe | 
| Kategorie: | Makaron | 
| Właściwości: | Wegańskie, Wegetariańskie | 
| Wskazówki dotyczące przechowywania: | przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła | 
| Producent: | Alnavit GmbH, Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295, Darmstadt, Niemcy, information@alnavit.com, www.alnavit.de/impressum | 
Składniki
mąka gryczana[1]
- z rolnictwa ekologicznego
Wartość odżywcza
| Wartość odżywcza | na 100 g | 
|---|---|
| Zawartość energetyczna / spalania | 1453 / 347 kj / kcal | 
| tłuszcz | 2,9 g | 
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,7 g | 
| węglowodany | 67 g | 
| w tym cukier | 0,9 g | 
| substancje balastowe | 4,5 g | 
|  | 11 g | 
| sól | 0,01 g | 
 
    
   