Fushi Olejek ze słodkiego migdała

Czysty olej ze słodkich migdałów

  • Odpowiedni dla skóry tłustej i suchej
  • Tłoczony na zimno i organiczny
  • Bogaty w witaminę E
  • Wegańskie
    Wegańskie
  • 96,00 zł (96,00 zł / 100 ml)

włącznie z kwotą VAT 23% z doliczeniem kosztów dostawy

Dostępny

Przewidywany termin dostawy: poniedziałek, 01 lutego
Zamów do dnia: poniedziałek, do godz. 12:30.

zawartość: 100 ml

Na moją listę życzeń

Nr art.: XCO-FUSHI-F0010401, Zawartość: 100 ml

EAN: 5060112861727

  • Odpowiedni dla skóry tłustej i suchej
  • Tłoczony na zimno i organiczny
  • Bogaty w witaminę E
  • Wegańskie
    Wegańskie

VitalAbo sklep internetowy Polska  oferuje następujące korzyści:VitalAbo sklep internetowy Polska oferuje następujące korzyści:

  • Bezpłatna dostawa do Polska od 170,00 zł *
  • Najbliższy możliwy termin dostawy DPD, UPS Standard, DHL Express lub UPS Express
  • Po wysłaniu otrzymasz paczkę w ciągu 2 - 5 dni roboczych (DPD, tylko na dostępne produkty)
  • Darmowy zwrot
  • Za pobraniem
  • Przedpłata
  • Paypal
  • Mastercard
  • VISA
  • American Express
  • Diners Club
  • JCB
  • MAESTRO

Opis

Nierafinowany olej ze słodkich migdałów o wszechstronnym zastosowaniu. Olejek migdałowy jest jednym z najczęściej stosowanych olejów roślinnych, ponieważ jest stosunkowo łagodny dla skóry i prawie nie powoduje podrażnień, nawet na wrażliwej skórze. Ponieważ jest to odżywczy, ale wciąż dość lekki olejek, doskonale sprawdza się również dla cery tłustej. Organiczny olej tłoczony na zimno od Fushi jest zawsze pozyskiwany z najświeższych zbiorów migdałów z drzewa migdałowego.

Zastosowanie:

  • Do mieszania z innymi olejami i produktami pielęgnacyjnymi
  • Do pielęgnacji skóry
  • Do pielęgnacji włosów
  • Do demakijażu
  • Do pielęgnacji delikatnej skóry dziecka
  • Do smoothie lub sałatek
Marka: Fushi
Kategorie: Olejek do pielęgnacji skóry
Właściwości: BEZ testów na zwierzętach, Wegańskie, Mniej plastiku
Postać farmaceutyczna: Olej
Produkty ajurwedyjskie : Pielęgnacja ciała, Oleje i tłuszcze

Składniki (INCI)

  • prunus amygdalus dulcis oil

Oceń produkt