Zboża certyfikowane ekologicznie
-
- Podzielone i obrane
- Pożywne, roślinne źródło białka
- Klasyczne „Kitchari”
-
- Delikatnie łagodny smak
- Do pieczenia i gotowania
-
- bardzo lekkostrawny
- do degustacji jako zimny lub ciepły
- bardzo smaczny
-
- Intensywny i pożywny smak
- Kraj pochodzenia: Austria
-
- Lekko orzechowy smak
- Szybkie i łatwe przygotowanie
- Do pikantnych i słodkich potraw
-
- Kontrolowane wysokie standardy jakości
- Gwarantowana czystość odmiany
- Doskonałe właściwości piekarnicze
-
- 100% naturalne
- Wysoka gęstość składników odżywczych
- Lekko orzechowy i słodki smak
-
- Z łuski i kiełków
- Pięć razy drobniejsze niż mąka
- Delikatny proces produkcyjny
-
- Cenne ziarno
- Orzechowy smak
- Wszechstronne zastosowania
-
- Kiełkowane i sfermentowane
- Naturalna witamina B12
- Ryboflawina i biotyna
-
- Łagodny orzechowy smak
- Wszechstronny
- Bezglutenowy
-
- Bez glutenu
- Orzechowy aromat
- Doskonała do robienia chleba i wypieków
-
- Kiełkowane i fermentowane
- Z cenną acerolą
- Naturalna witamina C i krzem
-
- Z kiełkami płatków owsianych
- Z nasionami chia i proszkiem maca
- Na śniadanie bogate w błonnik
-
- Orzechowy smak
- Nadaje się do wypieków
- Z Austrii
-
- Idealny do zup
- Pochodzenie: Austria
-
- Mają słodki, orzechowy smak
- Idealne do musli, pieczywa i ciast
- Pasują do potraw z ziemniaków i warzyw
-
- Intensywny aromat
- Na ciepło lub zimno
- Śniadanie z migdałów ziemnych
-
- Starannie walcowane z całego ziarna
- Idealne do owsianki i kaszki
- Nadaja się jako składnik do pieczenia
-
- Pszenica Khorasan w jakości organicznej
- Do przygotowywania musli, wypieków i makaronu
-
- Brązowy ryż basmati
- Z Indii z górskich dolin Himalajów
-
- Idealne w musli
- Orzechowy aromat
- Lekko słodki smak
-
- Delikatny proces produkcyjny
- Suszenie poniżej 30°C
- Pięć razy drobniejszy niż mąka
-
- Wszechstronne zastosowanie
- Do słodkich i pikantnych przepisów
- Pochodzenie: Niemcy
-
- Kiełkowane i suszone na powietrzu
- Jakość ekologiczna
- Jakość surowej żywności
-
- Łagodny smak
- Wszechstronne zastosowanie
- Idealne do musli i innych potraw
-
- Wszechstronne
- Bezglutenowe
-
- 100% z Austrii
- Proste przygotowanie
- Pyszna przekąska
-
- Wszechstronne zastosowanie
- Produkt ekologiczny
- Bogata w pierwiastki śladowe
-
- Smak lekko aromatyczny
- Idealny do chleba, ciastek, zup i zapiekanek
- Baza do musli
-
- Delikatny, owsiany smak
- Lekkostrawny
- Wszechstronny i sycący
-
- Z łuski i kiełków
- Pięć razy drobniejsze niż mąka
- Delikatny proces produkcyjny
-
- Do przygotowania polenty
- DO zagęszczania sosów
- Z upraw ekologicznych
-
- Niegotowana
- Krótki czas gotowania
- Wszechstronna
-
- Nadaje się również do pikantnych zapiekanek
- Dobrze harmonizuje się z sałatką
-
- Zawiera cenne składniki łuski
- Idealna do pieczywa mieszanego i pizzy
- Do słodkich i pikantnych wypieków
-
- Ciekawy smak
- 100% bio
- Bezglutenowa alternatywa dla pszenicy
-
- Ajurwedyjski ryż z Indii
- Orzechowy smak
- Mocny pełnoziarnisty ryż
-
- Szybko gotowana
- Dodatek wysokobiałkowy
-
- Przyjemny i delikatny
- Dobrze syci
- Codziennie inaczej
-
- 10 różnych składników
- Delikatny proces przetwarzania enzymów
-
- Wysoka zawartość białka
- Superfood
- Wszechstronne zastosowanie
-
- Nadaje się do słodkich i pikantnych potraw
- Alternatywne danie bezglutenowe
- Pochodzenie: Austria
-
- Uprawiane w idealnych warunkach klimatycznych
- Szczególnie późne zbiory
- Do pikantnych i słodkich potraw
-
- Pachnący ryż z Indii
- Delikatny, orzechowy aromat
-
- Drobny orzechowy smak
- Z całego ziarna
-
- Długie, jasne i cudownie pachnące ziarna
- Zapewnia wyjątkowo smaczny orzechowy aromat po ugotowaniu
- Z Indii (himalajskie doliny górskie)
-
- Z Indii
- Prawdziwa specjalność
- Bardzo delikatny, orzechowy aromat
Wszystkie ceny zawierają VAT