Zboża certyfikowane ekologicznie
-
- Bardzo dobra jakość
- Do owsianki, musli, pasztecików i nie tylko
- Bogate w składniki odżywcze i błonnik
-
- Kiełkowane i fermentowane
- Z cenną acerolą
- Naturalna witamina C i krzem
-
- Lekko orzechowy smak
- Szybkie i łatwe przygotowanie
- Do pikantnych i słodkich potraw
-
- Cenne ziarno
- Orzechowy smak
- Wszechstronne zastosowania
-
- 100% naturalne
- Wysoka gęstość składników odżywczych
- Lekko orzechowy i słodki smak
-
- NIełuskane
- Organiczne i bez pestycydów
-
- Uprawa Bioland
- Do jogurtu, mleka i innych produktów
- Z całego ziarna owsa
-
- Delikatny, orzechowy smak
- Do gotowania i pieczenia i do musli
- 100% uprawa Demeter
-
- Z łuski i kiełków
- Pięć razy drobniejsze niż mąka
- Delikatny proces produkcyjny
-
- Idealny do zup
- Pochodzenie: Austria
-
- Kiełkowane i suszone na powietrzu
- Jakość ekologiczna
- Jakość surowej żywności
-
- Delikatne
- Szybko się rozpuszczają
- Ze zmielonego owsa
-
- Z kiełkami płatków owsianych
- Z nasionami chia i proszkiem maca
- Na śniadanie bogate w błonnik
-
- Wszechstronne
- Bezglutenowe
-
- Z łuski i kiełków
- Pięć razy drobniejsze niż mąka
- Delikatny proces produkcyjny
-
- Szybko gotowana
- Dodatek wysokobiałkowy
-
- Podzielone i obrane
- Pożywne, roślinne źródło białka
- Klasyczne „Kitchari”
-
- Wysoka zawartość białka
- Superfood
- Wszechstronne zastosowanie
-
- Kiełkowane i sfermentowane
- Naturalna witamina B12
- Ryboflawina i biotyna
-
- 100% z Austrii
- Proste przygotowanie
- Pyszna przekąska
-
- Wszechstronne zastosowanie
- Do słodkich i pikantnych przepisów
- Pochodzenie: Niemcy
-
- Uprawiane w idealnych warunkach klimatycznych
- Szczególnie późne zbiory
- Do pikantnych i słodkich potraw
-
- Orzechowy smak
- Słodki
- Wszechstronny
-
- Łagodny smak
- Wszechstronne zastosowanie
- Idealne do musli i innych potraw
Wszystkie ceny zawierają VAT