Musy z orzechów i nasion na przekąskę
Mus z orzechów i nasion: 1 - 30 z 84 artykułów
-
nu3 Organic Almond Butter Brown - organiczne masło z migdałów, brązowe, 500 g
- Uszlachetnia potrawy
- Nieobrane ziarna migdałów
- Z naturalną słodyczą
-
Alnatura Bio Tahini pasta sezamowa, 250 g
- Do sosów, hummusu i pikantnych potraw
- Aromatyczno-orzechowy smak
- Bez stabilizatorów
-
BIO PRIMO Mus migdałowy bio, brązowy (prażony) (250 g)
- Kremowy smak migdałów
- Wszechstronne zastosowanie
- 100% europejskich migdałów
-
Rapunzel Bio pasta z prażonych migdałów z cukrem kokosowym, 250 g
- Z prażonych migdałów
- Bez sztucznych dodatków
- Delikatna nuta karmelowa
-
Alnatura Bio krem orzechowo-czekoladowy, 250 g
- 45% orzechów laskowych
- Bez emulgatorów
- Idealna pasta do chleba
-
Rapunzel Organiczny mus z orzechów nerkowca, 500 g
- Bez dodatków
- 100% orzechów nerkowca
- Szczególnie drobno zmielone
-
Rapunzel Organiczny mus migdałowy, 500 g
- 100% prażonych migdałów
- Orzechowy smak migdałów
- Wegański i bez dodatków
-
Govinda Krem z migdałów ziemnych bio, 250 g
- Dla całej rodziny
- Bez dodatku cukru
- Świetnie się rozsmarowywuje
-
Rapunzel Organiczny, gładki mus z orzeszków ziemnych, 500 g
- 100% orzeszków ziemnych
- Bez dodatków
- Aromatyczny smak
-
Alnatura Bio pasta kokosowo-migdałowa, 250 g
- Delikatna, kremowa receptura
- Egzotyczne, słodkie nuty
- Bez emulgatorów
-
BIO PRIMO Mus orzechowy bio, 250 g
- Aromatyczny i rozpływający się w ustach
- Wszechstronne zastosowanie
- Wegański i bez dodatków
-
Rapunzel Bio mus z orzechów laskowych, 500 g
- 100% orzechów laskowych
- Drobno zmielony i naturalny
- Do smarowania i doprawiania
-
ironMaxx Krem proteinowy, migdał - czekolada (250 g)
- Niska zawartość węglowodanów
- Bezglutenowe
- Niska zawartość cukru
-
BIO PRIMO Organiczny krem orzechowo-nugatowy, 400 g
- Orzechowy, czekoladowy i rozpływający się w ustach
- 15% orzechów laskowych
- Bezglutenowa, wegańska receptura
-
Alnatura Bio pasta z orzeszków ziemnych chrupiąca, 250 g
- W 100% z prażonych orzeszków ziemnych
- Idealna do kreatywnej kuchni
- Bez stabilizatorów
-
Rapunzel Organiczny krem z orzechów makadamia, 250 g
- Prażone orzechy makadamia, kakao i sól morska
- Słodzony cukrem Cristallino
- Do smarowania, nadziewania i podjadania
-
Alnatura Bio pasta z orzechów nerkowca, 250 g
- 100% organicznych orzechów nerkowca
- Bardzo kremowa i intensywna w smaku
- Wszechstronny składnik do gotowania i pieczenia
-
Alnatura Bio krem z orzechów makadamia, 225 g
- 30% orzechów
- Delikatny aromat
- Wyprodukowany bez emulgatorów
-
nu3 Organic Cashew Butter - organiczne masło z orzechów nerkowca, 500 g
- Źródło białka roślinnego
- Delikatnie kremowa konsystencja
- Lekko orzechowy smak
-
-
BIO PRIMO Bio mus z orzechów nerkowca, 250 g
- 100% prażone orzechy nerkowca
- Idealny do udoskonalania innych potraw
- Świetny również jako pasta do smarowania
-
Alnatura Bio pasta z orzeszków ziemnych delikatna, 250 g
- W 100% z orzeszków ziemnych
- Azjatycko-orzechowa i delikatna
- Bez stabilizatorów
-
Alnatura Bio krem z gorzkiej czekolady, 350 g
- Wegański i w jakości organicznej
- Z 30% kakao
- Doprawiony wanilią bourbon
-
Alnatura Bio pasta z orzechów laskowych, 250 g
- W 100% z orzechów laskowych
- Intensywny, orzechowy smak
- Jako pasta do chleba lub do doprawiania
-
nu3 Protein Cream - pasta proteinowa, Hazelnut Cacao (200 g)
- Wysoka zawartość cukru
- Z naturalnymi składnikami
- Bez oleju palmowego
-
Rapunzel Organiczne masło z orzeszków ziemnych, chrupiąca, 500 g
- Z kawałkami orzeszków ziemnych
- Z prażonymi orzeszkami
- Z cukrem Rapadura i solą morską
-
Alnatura Bio prażone migdały - pasta do smarowania, 225 g
- Chrupiące migdały i cejloński cynamon
- Pełny karmelowy smak
- Bez emulgatorów
-
Govinda Chufella Bio, 220 g
- Bez oleju palmowego
- Orzechowy, czekoladowy smak
- Pasta do smarowania z migdałów
-
BIO PRIMO Krem migdały-tonka bio, 250 g
- Egzotyczne aromaty fasoli tonka
- Kremowy i delikatny
- Wszechstronne zastosowanie
-
Rapunzel Organiczny krem, gorzki kokos, 250 g
- 100 % wegański
- Z delikatnego kakao
- Intensywnie czekoladowy