Alternatywne rodzaje mąki do pieczenia
-
Raab Vitalfood Organiczna mąka białkowa z łubinu, 500 g
- Wysokiej jakości źródło białka
- Nadaje się również do pieczenia
- Może być używana na wiele sposobów
-
Alnatura Bio ryżowa mąka pełnoziarnista, 500 g
- Pełnoziarnisty i drobno zmielony
- Środek wiążący i składnik do pieczenia
- Bezglutenowa i wegańska
-
Alnatura Bio mąka z ciecierzycy, 400 g
- Mocny, orzechowy aromat
- Do naleśników i innych
- Naturalnie wegańska i bezglutenowa
-
Ölmühle Solling Mąka migdałowa częściowo odtłuszczona, 500 g
- Gruboziarnista
- Do pieczenia lub muesli
- Delikatny smak
-
Alnatura Bio mąka gryczana, 500 g
- Typowy, aromatyczny smak
- Do słodkich i pikantnych potraw
- 100% bezglutenowa i bogata w błonnik
-
Alnatura Bio mąka kokosowa, 300 g
- Delikatnie owocowy smak kokosa
- Do gotowania, doprawiania i pieczenia
- Wegańska, bezglutenowa i bogata w białko
-
Bioenergie Organiczna mąkę z pestek dyni, 250 g
- Częściowo odtłuszczona
- Pakowana w Austrii
- Delikatny orzechowy smak
-
Ölmühle Solling Mąka z nasion lnu częściowo odtłuszczona, 500 g
- Świeża z młyna
- Dobrze i szybko pęcznieje
- Idealna do kuchni niskowęglowodanowej
-
Ölmühle Solling Mąka orzechowa częściowo odtłuszczona, 500 g
- Delikatnie zmielona
- Pyszny aromat
- Do pieczenia i gotowania
-
Bioenergie Mąka kasztanowa Bio, 450 g
- Zawiera potas i magnez
- Idealna do pieczenia i jako składnik wielu potraw
- Słodko-orzechowy w smaku
-
Raab Vitalfood Organiczna mąka z nasion winogron, 300 g
- Delikatne tłoczenie na zimno
- Może być mieszany z inną mąką
- Z pomysłem na przepis
-
Bioenergie Organiczna mąka z nasion konopi, 250 g
- Pakowana w Austrii
- Orzechowy smak
- Do pieczenia, gotowania
-
Ölmühle Solling Mąka z pestek dyni częściowo odtłuszczona, 500 g
- Delikatny smak
- Delikatnie zmielone
- Do pieczenia i panierowania
-
Alnatura Organiczna mąka kukurydziana, 500 g
- Bezglutenowa
- Do pieczenia i gotowania
- Sprawia, że wypieki są bardziej puszyste
-
Alnatura Bio mąka sojowa, 300 g
- Delikatny smak własny
- Właściwości wiążące
- Wegańska, bezglutenowa, bogata w białko
-
Govinda Mąka z pestek winogron bio, 200 g
- Wysoka zawartość OPC
- Ponad 50% błonnika
- Niska zawartość sodu i bezglutenowa
-
Govinda Mąka migdałowa bio, 200 g
- Drobno zmielone
- Niższa zawartość tłuszczu
- Więcej białka i błonnika
-
Bioenergie Organiczna mąka migdałowa, 250 g
- Pochodzenie: rolnictwo UE
- Pakowane w Austrii
- Łagodny, orzechowy smak
-
Ölmühle Solling Mąka sezamowa częściowo odtłuszczona, 500 g
- Do pieczenia i ulepszania smaku
- Słodki smak
- Opakowanie z możliwością ponownego zamykania
-
Cosmoveda Mąka ryżowa BIO, 400 g
- Do stosowania jako zagęstnik oraz do przygotowania ciasta
- Możne stanowić dodatek do wypieku niektórych ciast i chleba
- Nie zawiera glutenu
-
Rapunzel Organiczna mąka lniana, 250 g
- Wszechstronne źródło białka i błonnika
- Zawiera kwasy tłuszczowe omega-3
- Do pieczenia, gotowania i jako zamiennik jajek
-
Govinda Mąka z ciecierzycy bio, 350g
- Do produkcji ciasta
- Do pieczenia i smażenia
- Do sosów
Wszystkie ceny zawierają VAT