Alternatywne rodzaje mąki do pieczenia
Starożytne zboża i alternatywne mąki: 1 - 30 z 48 artykułów
-
Maharishi Ayurveda Jęczmień biodynamiczny Tsampa, bio, 250 g
- Pełny smak
- Przyjemny na ciepło i na zimno
- Różne możliwe zastosowania
-
Raab Vitalfood Organiczne białko łubinu w proszku, 500 g
- Bez dodatków - 100% czystości
- Wszechstronne zastosowanie w przepisach
- Dla diety wysokobiałkowej
-
Alnatura Bio ryżowa mąka pełnoziarnista, 500 g
- Pełnoziarnisty i drobno zmielony
- Środek wiążący i składnik do pieczenia
- Bezglutenowa i wegańska
-
Alnatura Bio mąka gryczana, 500 g
- Typowy, aromatyczny smak
- Do słodkich i pikantnych potraw
- 100% bezglutenowa i bogata w błonnik
-
Alnatura Bio mąka z ciecierzycy, 400 g
- Mocny, orzechowy aromat
- Do naleśników i innych
- Naturalnie wegańska i bezglutenowa
-
Raab Vitalfood Organiczna mąka z nasion winogron, 300 g
- Delikatne tłoczenie na zimno
- Może być mieszana z inną mąką
- Z pomysłem na przepis
-
Ölmühle Solling Mąka z pestek dyni częściowo odtłuszczona, 500 g
- Delikatny smak
- Delikatnie zmielone
- Do pieczenia i panierowania
-
Alnatura Organiczna mąka kukurydziana, 500 g
- Bezglutenowa
- Do pieczenia i gotowania
- Sprawia, że wypieki są bardziej puszyste
-
-
Govinda Mąka z pestek winogron bio, 200 g
- Wysoka zawartość OPC
- Ponad 50% błonnika
- Niska zawartość sodu i bezglutenowa
-
Bioenergie Organiczna mąkę z pestek dyni, 250 g
- Częściowo odtłuszczona
- Pakowana w Austrii
- Delikatny orzechowy smak
-
Bioenergie Mąka kasztanowa Bio, 300 g
- Zawiera potas i magnez
- Idealna do pieczenia i jako składnik wielu potraw
- Słodko-orzechowy w smaku
-
Rapunzel Organiczna mąka z łubinu, 250 g
- Delikatny, orzechowy smak
- Bogata w białko, błonnik i pierwiastki śladowe
- Idealna dla wegan, sportowców i aktywnych smakoszy
-
Ölmühle Solling Mąka z pestek winogron częściowo odtłuszczona, 500 g
- Do chleba i wypieków
- Opakowanie z możliwością ponownego zamykania
- Nadaje się również do panierowania
-
-
Govinda Mąka migdałowa bio, 200 g
- Drobno zmielone
- Niższa zawartość tłuszczu
- Więcej białka i błonnika
-
Cosmoveda Mąka ryżowa BIO, 1 kg
- Do stosowania jako zagęstnik oraz do przygotowania ciasta
- Możne stanowić dodatek do wypieku niektórych ciast i chleba
- Nie zawiera glutenu
-
-
Raab Vitalfood Siemię lniane mąka bio, 200 g
- Lekko orzechowy smak
- 39% błonnika
- Zawiera naturalny wapń i żelazo
-
Alnavit Bio mąka, mieszanka uniwersalna, 500 g
- Bezglutenowa
- Do słodkich i pikantnych przepisów
- Bez cukru i drożdży
-
Bioenergie Organiczna mąka kokosowa, 300 g
- Do gotowania, pieczenia i jako surowiec
- Z orzechami kokosowymi ze Sri Lanki
- Pakowna w Austrii
-
Cosmoveda Mąka z ciecierzycy ekologicznej - besan, 1 kg
- Subtelny smak
- Idealny składnik dań bogatych w składniki odżywcze
-
nu3 Organic Almond Flour - organiczna mąka migdałowa, 450 g
- Wykonana z częściowo odolejonych migdałów organicznych
- Wysoka zawartość białka i błonnika
- Bez glutenu
-
Rapunzel Organiczna mąka kokosowa, 250 g
- Szczególnie delikatna i aromatyczna
- Zawiera wiele wartościowych składników odżywczych
- Do zup, wypieków, koktajli i innych
-
Ölmühle Solling Mąka sezamowa częściowo odtłuszczona, 500 g
- Do pieczenia i ulepszania smaku
- Słodki smak
- Opakowanie z możliwością ponownego zamykania
-
Rapunzel Bio prażona mąka z ciecierzycy, 500 g
- Delikatnie orzechowy i subtelny aromat prażenia
- Zmielona z całych ziaren
- Do gotowania, pieczenia i zamiast jajka
-
FutuNatura Białko konopne bio, 500 g
- Białko roślinne
- Otrzymywane z nasion
- Praktyczne na co dzień
-
Govinda Mąka kasztanowa bio, 350 g
- Prawie wszystkie sole mineralne
- Wiele kompleksów witaminowych oraz najczystsze oleje
- Zawiera wszystkie ważne minerały organiczne
-
Govinda Mąka ze słodkiego łubinu bio, 300 g
- Bez glutenu i cholesterolu
- Wysoka zawartość białka (65%)
- Wysoka zawartość błonnika (28g na 100g)
-
Bioenergie Organiczna mąka z siemienia lnianego, 250 g
- Pakowana w Austrii
- Do gotowania, pieczenia
- Delikatny orzechowy smak