Sanuus Better Living NOODLES Gourmet buraki z pszenicą

Mieszanka mąki roślinnej o niskim poziomie węglowodanów

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Mieszanka mąki pszennej i proszku roślinnego, która zawiera nie tylko mniej węglowodanów niż zwykłe mąki, ale także naturalnie betainę, kwas foliowy i związki fitochemiczne.

Cechy:

  • Dla słodkich i obfitych posiłków
  • Z natury różowy kolor
  • Nie poddany obróbce chemicznej
  • Bez promieniowania

Produkcja:
Świeże produkty z pola są najpierw myte, a następnie suszone metodą gorącego powietrza i w końcu mielone.

Przygotowanie:

Chleb podpłomyk z burakiem
500g mąki z buraków, 10g soli, 10g oliwy z oliwek, olej do miski, 7 1/2g cukru, 3/4 kostki drożdży lub 1 1/2 opakowania suchych drożdży, 360 ml wody

Wszystkie składniki wymieszać do miękkiego ciasta drożdżowego (wyrabiać przez około 8 minut). Gotowe ciasto pozostawić na ok. 1,5 godziny w lekko naoliwionej misce.
Później ciasto podzielić na 2 połówki. Uformować owal, przykryć i odstawić na ok. 20 minut. Następnie umieść ciasto na przygotowanej blasze do pieczenia.
Posmaruj mieszanką wody z jajkiem i posyp sezamem, kminkiem lub gruboziarnistą solą.
Odczekać 20 minut przed pieczeniem ciasta, piec przez 7-9 minut w nagrzanym piekarniku o temperaturze 250°C.

Marka: Sanuus Better Living
Postać farmaceutyczna: Proszek
Produkty ajurwedyjskie : Mąki
Suplementy nie zastępują urozmaiconej diety codziennej. Należy je przechowywać w miejscach niedostępnych dla dzieci.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.

ocen klientów po polski dla Sanuus Better Living NOODLES Gourmet buraki z pszenicą

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "NOODLES Gourmet buraki z pszenicą", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder