Bezglutenowy makaron penne wykonany z czerwonej soczewicy
Makaron z czerwonej soczewicy
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Bezglutenowy makaron penne firmy Take eat free wykonany jest wyłącznie z czerwonej soczewicy i ma dobre właściwości gotowania. Jest bez glutenu, pszenicy, jaj, a więc jest dobrą alternatywą dla tradycyjnego makaronu pszenicznego.
- bezglutenowe
- bezpszeniczny
- bez laktozy
- bez jajek
Postać farmaceutyczna: | Produkty spożywcze |
---|---|
Alergeny: | Bezglutenowe, Bez skorupiaków, Bez jajek, Bez ryb, Bez orzeszków ziemnnych, Bez soi, Bez laktozy , Bez orzechów, Bez seleru, Bez gorczycy, Bez sezamu, Bez dwutlenku siarki, Bez nasion łubinu, Bez mięczaków |
Właściwości: | Wegetariańskie |
Suplementy nie zastępują urozmaiconej diety codziennej. Należy je przechowywać w miejscach niedostępnych dla dzieci.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Dodatkowe informacje
składniki odżywcze | w 100 g |
---|---|
energia | 335 kcal |
tłuszcz | 1,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
weglowodany | 50 g |
w tym cukry | 1,2 g |
białko | 26 g |
sól | <0,01 g |
Składniki: 100% mąki z czerwonej soczewicy
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Bezglutenowy makaron penne wykonany z czerwonej soczewicy
4 recenzje klienta w innym języku
5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek | | 4 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
4 oceny
Brak opinii w języku: polski. Dostępne są 4 recenzje w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja