Natural Power 5-składnikowe białko 1000 g, cappuccino (1.000 g)
Wysokiej jakości mieszanka 5 różnych źródeł białka
134,85 zł 142,00 zł -5%
(134,85 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8%
Właściwości i zalety
- 24 g białka na porcję
- Niska zawartość tłuszczu
- Z wysokiej jakości aminokwasami BCAA
Nr art.: NP-1903403, EAN: 9007776044802
Opis
To białko w proszku łączy w sobie zalety pięciu różnych źródeł białka, w tym szybko i wolno wchłaniających się białek. Należą do nich izolat białka serwatki, koncentrat białka serwatki, izolat soi, białko jaja i kazeinian sodu. Formuła ta charakteryzuje się wysoką zawartością białka i BCAA.
- Wysoka zawartość białka
- Składa się z 5 wysokiej jakości źródeł białka
- Długotrwałe dostarczanie dzięki opóźnionemu wchłanianiu (efekt uwalniania w czasie)
- Z wysokiej jakości aminokwasami BCAA (leucyna, izoleucyna, walina)
- Niska zawartość tłuszczu i bez dodatku cukru
Przygotowanie:
Wymieszać 30 g proszku (ok. 3 czubate łyżki stołowe) z 250 ml wody.
Możliwe zastosowania:
- 1-3 koktajli dziennie
- Krótko przed treningiem
- Po treningu
- Jako przekąska między posiłkami
Białko serwatkowe jest również idealne do wzbogacania różnych deserów. Spróbuj na przykład pysznych naleśników białkowych.
| Marka: | Natural Power |
|---|---|
| Postać farmaceutyczna: | Proszek |
| Cel treningu: | Budowanie mięśni |
| Czas zastosowania: | Po treningu |
| Kategorie: | Shakes, Spirutein & proteiny |
| Wskazówki dotyczące przechowywania: | przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
| Dobry dla: | Mięśnie |
| Producent: | Almi GmbH, Hörschinger Straße 1, 4064, Oftering, Austria, office@naturalpower.at, www.naturalpower.at |
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Wartość odżywcza
Zawartość
aminokwasy
| Zawartość | na 100 g |
|---|---|
| walina | 5,02 g |
| izoleucyna | 5,41 g |
| leucyna | 8,61 g |
| fenyloalanina | 3,53 g |
| treonina | 4,99 g |
| metionina | 1,86 g |
| lizyna | 7,25 g |
| tryptofan | 1,43 g |
| kwas asparaginowy | 9,61 g |
Składniki
Białko serwatkowe[1] (Emulgator (lecytyna)), izolat sojowy, kwas mlekowy (Emulgator (lecytyna)), suche białko jaja kurzego, kazeinian sodu, Aromat, zmielone łuski babki jajowatej, barwnik (karmel), słodzik (sukraloza)
- Podstawowe składniki innego pochodzenia.