Natural Power 5-składnikowe białko 1000 g, cappuccino (1.000 g)
Wysokiej jakości mieszanka 5 różnych źródeł białka
129,00 zł
(129,00 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- 24 g białka na porcję
- Niska zawartość tłuszczu
- Z wysokiej jakości aminokwasami BCAA
Nr art.: NP-1903403, Zawartość: 1.000 g, EAN: 9007776044802
Opis
To białko w proszku łączy w sobie zalety pięciu różnych źródeł białka, w tym szybko i wolno wchłaniających się białek. Należą do nich izolat białka serwatki, koncentrat białka serwatki, izolat soi, białko jaja i kazeinian sodu. Formuła ta charakteryzuje się wysoką zawartością białka i BCAA.
- Wysoka zawartość białka
- Składa się z 5 wysokiej jakości źródeł białka
- Długotrwałe dostarczanie dzięki opóźnionemu wchłanianiu (efekt uwalniania w czasie)
- Z wysokiej jakości aminokwasami BCAA (leucyna, izoleucyna, walina)
- Niska zawartość tłuszczu i bez dodatku cukru
Przygotowanie:
Wymieszać 30 g proszku (ok. 3 czubate łyżki stołowe) z 250 ml wody.
Możliwe zastosowania:
- 1-3 koktajli dziennie
- Krótko przed treningiem
- Po treningu
- Jako przekąska między posiłkami
Białko serwatkowe jest również idealne do wzbogacania różnych deserów. Spróbuj na przykład pysznych naleśników białkowych.
Marka: | Natural Power |
---|---|
Postać farmaceutyczna: | Proszek |
Cel treningu: | Budowanie mięśni |
Czas zastosowania: | Po treningu |
Kategorie: | Shakes, Spirutein & proteiny |
Wskazówki dotyczące przechowywania: | przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
Dobry dla: | Mięśnie |
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Wartość odżywcza
Zawartość
aminokwasy
Zawartość | na 100 g |
---|---|
walina | 5,02 g |
izoleucyna | 5,41 g |
leucyna | 8,61 g |
fenyloalanina | 3,53 g |
treonina | 4,99 g |
metionina | 1,86 g |
lizyna | 7,25 g |
tryptofan | 1,43 g |
kwas asparaginowy | 9,61 g |
Składniki
Białko serwatkowe[1] (Emulgator (lecytyna)), izolat sojowy, Molkeproteinkonzentrat (Emulgator (lecytyna)), suche białko jaja kurzego, kazeinian sodu, Aromat, zmielone łuski babki jajowatej, barwnik (karmel), słodzik (sukraloza)
- Podstawowe składniki innego pochodzenia.