SOLGAR Kompleks mikrobiotyczny, 60 Kapsułek
Mikroorganizmy jelitowe
282,00 zł
        (6 542,92 zł / kg,  włącznie z kwotą VAT 8% 
Właściwości i zalety
- Z 4 szczepami bakterii
- Bez glutenu i pszenicy
- W 100% wegański
-                      Wegańskie Wegańskie
-                      Wegetariańskie Wegetariańskie
-                      Bezglutenowe Bezglutenowe
Nr art.: PE-12557478, EAN: 033984013773
Opis
Wchłanialne mikroorganizmy w formie kapsułek - Solgar® Microbiotic Complex łączy 4 niezbędne szczepy bakterii:
- Lactobacillus acidophilus
- Lacticaseibacillus rhamnosus
- Bifidobacterium lactis
- Lacticaseibacillus paracasei
Kapsułki są bez glutenu, pszenicy i soi oraz w 100% wegańskie.
Zalecane stosowanie:
Przyjmować 1-2 kapsułki dziennie z posiłkami.
Uwaga:
Przed zastosowaniem produktu należy skonsultować się z lekarzem, jeśli jesteś w ciąży lub karmisz piersią, przyjmujesz leki, planujesz zabieg medyczny lub zdiagnozowano u Ciebie jakiekolwiek schorzenia
| Marka: | SOLGAR | 
|---|---|
| Postać farmaceutyczna: | Kapsułki | 
| Czas zastosowania: | z posiłkiem | 
| Sposób odżywiania: | Wegańskie, Wegetariańskie, Bezglutenowe | 
| Alergeny: | Bezglutenowe, Bez soi | 
| Kategorie: | Probiotyki | 
| Właściwości: | Wegańskie, Wegetariańskie, Bez pszenicy | 
| Ekstrakty roślinne i inne substancje witalne: | Probiotyki | 
| Informacje ogólne: | przed użyciem należy skonsultować się z lekarzem w przypadku przyjmowania jakichkolwiek leków lub zdiagnozowania jakiejkolwiek choroby, skonsultuj się z lekarzem przed użyciem, jeśli jesteś w ciąży lub karmisz piersią | 
| Wskazówki dotyczące przechowywania: | przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła | 
| Dobry dla: | Żołądek i jelita, Trawienie | 
| Producent: | Mucos Pharma GmbH & Co. KG, Miraustraße 17, 13509, Berlin, Niemcy, www.wobenzym.de/impressum | 
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Zawartość
Składniki
        maltodekstryna[1], celuloza mikrokrystaliczna[1], alginian sodu[1], bakterie kwasu mlekowego (Lactobacillus acidophilus, Lacticaseibacillus rhamnosus, Lacticaseibacillus paracasei), bifidobakterie (Bifidobacterium lactis), hydroksypropylometyloceluloza[2], kwas krzemowy (dwutlenek krzemu)[3], 
- wypełniacz
- otoczka
- środek antyadhezyjny
 
    
   