Sponser Sport Food Immunoguard Blackcurrant, 10 x 4g (40 g)
Z naturalnych składników
123,00 zł
(3 075,00 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8%
Właściwości i zalety
- Bez dodatków
- Smakuje jak czarna porzeczka
- Wegańskie
-
Wegańskie -
Wegetariańskie -
Bezglutenowe -
Bez laktozy
Nr art.: SE-45-203, EAN: 7611174452033
Opis
Suplement diety na bazie roślin składa się z wielu ważnych surowców i został opracowany naukowo. Proszek roślinny zawiera nukleotydy, arabinogalaktany (rozpuszczalne błonnik pokarmowy) i ekstrakt z kurkumy.
Zastosowanie:
- 1 saszetka dziennie.
- W razie potrzeby można również zwiększyć dawkę.
- Zaleca się stosować przez kilka dni (opakowanie zawiera 10 saszetek).
Przygotowanie:
Zawartość saszetki rozpuścić w ok. 250 ml wody.
| Marka: | Sponser Sport Food |
|---|---|
| Postać farmaceutyczna: | Proszek |
| Sposób odżywiania: | Wegańskie, Wegetariańskie, Bezglutenowe, Bez laktozy |
| Alergeny: | Bezglutenowe, Bez laktozy |
| Kategorie: | Multis |
| Właściwości: | Wegańskie, Wegetariańskie |
| Wskazówki dotyczące przechowywania: | przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
| Dobry dla: | Układ odpornościowy |
| Producent: | Sponser Sport Food AG, Fürtistrasse 5, 8832, Wollerau SZ, Szwajcaria, www.sponser.ch/cms/de |
| Importer jako osoba odpowiedzialna w UE: | SPONSER EUROPE GmbH, Heuriedweg 30, 88131, Lindau, Niemcy, info@sponser-europe.com |
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Zawartość
| Zawartość | na porcję (4 g) |
|---|---|
| witamina D | 8 µg |
| witamina E | 9 mg |
| witamina C | 120 mg |
| kwas foliowy | 80 µg |
| Witamina B12 | 1 µg |
| biotyna | 25 µg |
| kwas pantotenowy | 3 mg |
| | 5 mg |
Składniki
12 % arabinogalaktan, Kwas cytrynowy (E330)[1], 11 % ekstrakt z kurkumy, 10 % ekstrakt z Reishi (lakownica żółtawa), maltodekstryna, inozytol, nukleotydy[6], 7,8 % proszek z buraków[2], 7,8 % ekstrakt z hibiskusa[2], 6 % 1,3 / 1,6 beta glukany drożdżowe, witaminy (kwas askorbinowy,
- środki zakwaszajace
- barwniki
- słodzik
- emulgatory
- Regulator kwasowości
- z termolizowanego ekstraktu drożdżowego (saccharomyces cerevisiae)