Sponser Sport Food Red Beet Vinitrox, 240 ml
Z opatentowanym ekstraktem z pomidorów
82,00 zł
(341,67 zł / l, włącznie z kwotą VAT 23% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Przygotowanie do zawodów
- Zawiera aminokwasy
- Wegańskie
- Wegańskie
- Wegetariańskie
Nr art.: SE-44-071, Zawartość: 240 ml, EAN: 7611174440719
Opis
Red Beet Vinitrox Shot jest równie odpowiedni dla sportowców siłowych i wytrzymałościowych. Jest używany głównie podczas ciężkich faz treningowych lub do przygotowania do zawodów. Naturalna i wegańska formuła składa się z koncentratu soku z buraków, do którego dodano biokatywne peptydy mleczne i aminokwasy, tj. L-arganinina i L-ornityna.
Zastosowanie:
- Aby uzyskać najlepszy efekt, spożywać po 1 shot na 3-2-1 dni przed zawodami.
- W dniu zawodów 2-3 godziny przed startem.
- Dla lepszej tolerancji, szczególnie w dniu zawodów koncentrat rozpuścić w 200-300 ml wody i spożyć jako sok owocowy, najlepiej do posiłku.
Marka: | Sponser Sport Food |
---|---|
Postać farmaceutyczna: | Ampułki |
Cel treningu: | Budowanie mięśni, Wytrzymałość, Dobre samopoczucie |
Czas zastosowania: | Przed sportem |
Sposób odżywiania: | Wegańskie, Wegetariańskie |
Właściwości: | Wegańskie, Wegetariańskie |
Aminokwasy: | Arginina, L-ornityna |
Suplementy nie zastępują urozmaiconej diety codziennej. Należy je przechowywać w miejscach niedostępnych dla dzieci.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 ml | na porcję (60 ml) |
---|---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 879 / 210 kj / kcal | 528 / 126 kj / kcal |
tłuszcz | 0,3 g | 0,2 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | <0,1 g | <0,1 g |
węglowodany | 40 g | 24 g |
w tym cukier | 40 g | 24 g |
białko | 7,5 g | 4,5 g |
substancje balastowe | 4 g | 2,4 g |
sól | <0,1 g | <0,05 g |
Zawartość
Składniki
- 80% koncentrat z buraka
- woda
- 5% Koncentrat pomidorowy
- L-ornityna HCl
- L-arginina
- 0,7% częściowo zhydrolizowany izolat białka serwatki
- 0,3% ekstrakty owocowe
- winogrono
- jabłko
- kwas cytrynowy [1]
- sorbinian potasu (E202) [2]
- naturalny aromat
- regulator kwasowości
- konserwant