All Stars PRO-PLEX® Bar
Nowy baton Pro Plex w 3 smakach
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
- Wysokiej jakości białkowo - węglowodanowy baton pokryty czekoladą
- maksymalnie 32% białka: kazeina + izolat serwatki
- idealny jako przekąska w podóży
Grupa docelowa:
- Entuzjaści fitnessu
- Sportowcy wytrzymałościowi
- Kulturysta
- Ciężarowcy
Czas użycia:
- przed treningiem
- po treningu
- między posiłkami jako przekąska
Sposób użycia:
1-3 batonów jako przekąska bogata w białko
Marka: | All Stars |
---|---|
Postać farmaceutyczna: | Baton |
Cel treningu: | Budowanie mięśni, Wytrzymałość |
Czas zastosowania: | Przed sportem, Po treningu |
Alergeny: | Bezglutenowe |
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Dodatkowe informacje
Analiza wartości odżywczych smaku chrupek czekoladowo - chrupkiego:
(Składniki innych smaków mogą podlegać wahaniom)
Składnik | na 100 g | na 35 g baton |
---|---|---|
Wartość opałowa | 1597kJ (381kcal) |
559kJ (133kcal) |
Białka | 28 g | 9, 8 g |
Węglowodany | 34 g | 12 g |
- w tym cukier | 27 g | 9, 5 g |
Tłuszcz | 13 g | 4, 6 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 7, 8 g | 2, 7 g |
Błonnik | 10 g | 3, 5 g |
Sód | < 0, 03 g | < 0, 01 g |
Składniki:
Białko mleka 22%,syrop cukru inwertowanego , masa kakaowa16%, syrop polidekstrozy (środek wypełniający , 8,4%, woda), cukier, chrupki z białka serwatki 4,9% (izolat serwatki, wyciąg białka seerwatki, mąka ryżowa), hydrolizat z białka kolagenowego 3,9%, gliceryna 2,6%, masło kakaowe, syrop z niehartowanego tłuszczu roślinnego, pełne mleko, emulgator: lecytyna soi, proszek słodkiej serwatki, aromaty. Może zawierać ślady orzeszków ziemnych, sezamu i orzechów.
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla All Stars PRO-PLEX® Bar
4 recenzje klienta w innym języku
5 gwiazdek | | 4 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
4 oceny
Brak opinii w języku: polski. Dostępne są 4 recenzje w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja