Alnatura Bio spaghetti z żółtej soczewicy
Odmiana wśród makaronów
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Spaghetti jest zawsze uwielbiane! Czasem jednak można spróbować czegoś nowego: ten makaron powstał w 100% z żółtej soczewicy, która dostarcza dużej ilości białka we włoskim stylu, ale bez glutenu i bez jajek! Ta wegańska alternatywa zachwyci świadomych odżywiania, dbających o figurę smakoszy, poza tym smakuje również dzieciom i dziadkom.
Przygotowanie: Spaghetti gotować w osolonej, gotującej się wodzie przez 7 minut. Czas gotowania nie może być dłuższy, gdyż makaron może się rozpaść.
Marka: | Alnatura |
---|---|
Postać farmaceutyczna: | Produkty spożywcze |
Sposób odżywiania: | Wegańskie, Wegetariańskie |
Właściwości: | Bio - certyfikowany, Wegańskie, Wegetariańskie |
Suplementy nie zastępują urozmaiconej diety codziennej. Należy je przechowywać w miejscach niedostępnych dla dzieci.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.