Alnavit Bio Fusilli, 500 g
Klasyczny makaron uniwersalny - ale bezglutenowy
16,99 zł
(33,98 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Wyprodukowano we Włoszech
- Bezglutenowy i wegański
- Wykonany z mąki ryżowej i kukurydzianej
-
Wegańskie
-
Wegetariańskie
-
Bezglutenowe
Nr art.: XPI-MM-201214, EAN: 4260546671188
Opis
To bezglutenowe kukurydziano-ryżowe fusilli jest idealną bazą do każdego dania - czy to śródziemnomorskiego, azjatyckiego, czy też jako przygotowanie posiłku. Włoski klasyk - tylko bez glutenu! Podawać z sosem, jako dodatek lub w sałatce makaronowej.
Marka: | Alnavit |
---|---|
Sposób odżywiania: | Wegańskie, Wegetariańskie, Bezglutenowe |
Alergeny: | Bezglutenowe |
Kategorie: | Makaron |
Właściwości: | Wegańskie, Wegetariańskie |
Wskazówki dotyczące przechowywania: | przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza | na 100 g |
---|---|
Zawartość energetyczna / spalania | 1491 / 356 kj / kcal |
tłuszcz | 2,3 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,8 g |
węglowodany | 76 g |
w tym cukier | 0,5 g |
substancje balastowe | 2,2 g |
białko | 6,8 g |
sól | 0,01 g |