Alnavit Bio Fusilli, 500 g
Klasyczny makaron uniwersalny - ale bezglutenowy
14,50 zł 16,99 zł -15%
(29,00 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5%
Właściwości i zalety
- Wyprodukowano we Włoszech
- Bezglutenowy i wegański
- Wykonany z mąki ryżowej i kukurydzianej
-
Wegańskie -
Wegetariańskie -
Bezglutenowe
Nr art.: XPI-MM-201214, EAN: 4260546671188
Opis
To bezglutenowe kukurydziano-ryżowe fusilli jest idealną bazą do każdego dania - czy to śródziemnomorskiego, azjatyckiego, czy też jako przygotowanie posiłku. Włoski klasyk - tylko bez glutenu! Podawać z sosem, jako dodatek lub w sałatce makaronowej.
| Marka: | Alnavit |
|---|---|
| Sposób odżywiania: | Wegańskie, Wegetariańskie, Bezglutenowe |
| Alergeny: | Bezglutenowe |
| Kategorie: | Makaron |
| Właściwości: | Wegańskie, Wegetariańskie |
| Wskazówki dotyczące przechowywania: | przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
| Producent: | Alnavit GmbH, Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295, Darmstadt, Niemcy, information@alnavit.com, www.alnavit.de/impressum |
Wartość odżywcza
| Wartość odżywcza | na 100 g |
|---|---|
| Zawartość energetyczna / spalania | 1491 / 356 kj / kcal |
| tłuszcz | 2,3 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,8 g |
| węglowodany | 76 g |
| w tym cukier | 0,5 g |
| substancje balastowe | 2,2 g |
| | 6,8 g |
| sól | 0,01 g |