BioKing Cukier z kwiatu palmy kokosowej premium bio
Drobno krystalizowany cukier z soku kwiatowego
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Cukier kokosowy BioKing jest wytwarzany na Filipinach. Do produkcji cięty jest kwiatostan, sok z kwiatu jest filtrowany i zagęszczany na otwartym ogniu. Poprzez długie mieszanie tworzą się typowe kryształy cukru, które optymalnie rozpuszczają się w płynach.
Intensywny aromat karmelu i delikatna konsystencja sprawiają, że cukier jest wyjątkowy.
Podanie:
Konwencjonalny cukier można zastąpić 1:1.
Uwaga dla alergików:
Może zawierać śladowe ilości glutenu, orzechów, soi i sezamu ze względu na produkcję.
Marka: | BioKing |
---|---|
Postać farmaceutyczna: | Produkty spożywcze |
Sposób odżywiania: | Wegetariańskie |
Właściwości: | Bio - certyfikowany, Wegetariańskie |
Produkty ajurwedyjskie : | Cukier i słodziki |
Suplementy nie zastępują urozmaiconej diety codziennej. Należy je przechowywać w miejscach niedostępnych dla dzieci.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla BioKing Cukier z kwiatu palmy kokosowej premium bio
5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja