BioKing Migdały bio, 500 g
Do gotowania, pieczenia i ozdabiania
56,58 zł 63,00 zł -10%
(113,16 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 5%
Właściwości i zalety
- Cały orzech
- Pochodzenie: Włochy
- Słodki smak
-
Bio - certyfikowany -
Wegańskie -
Wegetariańskie
Nr art.: XAY-PL-101814, EAN: 9120013232722
Opis
Migdał smakuje lekko słodko i jest bardzo popularny jako składnik do pieczenia. Może również służyć jako przekąska, może być stosowany jako dodatek do płatków zbożowych lub jogurtów, a także do udoskonalania różnych specjałów kulinarnych.
Uwaga dla alergików:
Zawiera orzechy. Może zawierać śladowe ilości glutenu, soi i sezamu ze względu na produkcję.
| Marka: | BioKing |
|---|---|
| Sposób odżywiania: | Wegańskie, Wegetariańskie |
| Kategorie: | Żywność |
| Właściwości: | Bio - certyfikowany, Wegańskie, Wegetariańskie |
| Producent: | Philipp Loicht Organic Food GmbH, Achenfeldweg 8, 6250, Kundl, Austria, office@bioking.at |
Wartość odżywcza
| Wartość odżywcza | na 100 g |
|---|---|
| Zawartość energetyczna / spalania | 2613 / 624 kj / kcal |
| tłuszcz | 54,1 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4 g |
| węglowodany | 5,4 g |
| w tym cukier | 3,7 g |
| substancje balastowe | 13,5 g |
| | 22,1 g |
| sól | 0 g |
Składniki
migdały[1]
- Z kontrolowanych upraw ekologicznych.