Fit4Day Spaghetti-Style Shirataki

Makaron pochodzący z Azji

  • Z mąki konjac
  • Bezwonny
  • W suchej postaci
  • Wegańskie
    Wegańskie
  • Bezglutenowe
    Bezglutenowe
  • Bez laktozy
    Bez laktozy
  • 15,89 zł (21,19 zł / 100 g)

włącznie z kwotą VAT 8% z doliczeniem kosztów dostawy

zawartość: 75 g

Na moją listę życzeń

Nr art.: BBN-A501, Zawartość: 75 g

EAN: 4260495464619

  • Z mąki konjac
  • Bezwonny
  • W suchej postaci
  • Wegańskie
    Wegańskie
  • Bezglutenowe
    Bezglutenowe
  • Bez laktozy
    Bez laktozy

VitalAbo sklep internetowy Polska  oferuje następujące korzyści:VitalAbo sklep internetowy Polska oferuje następujące korzyści:

  • Polska: Bezpłatna dostawa od 170,00 zł
  • Dostawa DPD, UPS Standard, DHL Express lub UPS Express
  • Bezpłatny zwrot przesyłki
  • Płać bezpiecznie Za pobraniem, Karta kredytowa. (VISA, Mastercard, Diners Club), Paypal, Przedpłata lub Przelew natychmiastowy

Płać bezpiecznie Za pobraniem, Karta kredytowa. (VISA, Mastercard, Diners Club), Paypal, Przedpłata lub Przelew natychmiastowy

Opis

Makaron Shirataki w formie spaghetti powstaje z mąki konjac. Ten rodzaj żywności pochodzący z Azji jest idealną alternatywą dla tradycyjnych makaronów.

Jedno opakowanie zawiera jedną porcję.

Przygotowanie:
Na 1 porcję dodaj 75 g Shirataki do wrzącej wodzy i gotuj przez około 8 minut. Makaron Konjak pęcznieje podczas gotowania intensywnie, dzięki czemu powstaje około 180 g gotowego produktu.

Zalecane dawkowanie:
Ciesz się makaronem jako przystawką, jako typowym daniem z makaronu lub sałatką!

Marka: Fit4Day
NOWE funkcje produktu: Wegańskie
Alergeny: Bezglutenowe, Bez laktozy
Postać farmaceutyczna: Produkty spożywcze

Wartość odżywcza

Wartość odżywcza na 100 g [1] na porcję (180 g) [2]
Zawartość energetyczna / spalania113 / 27 kj / kcal205 / 49 kj / kcal
tłuszcz<0,1 g<0,1 g
  w tym nasycone kwasy tłuszczowe<0,1 g<0,1 g
węglowodany0,5 g0,9 g
  w tym cukier<0,1 g<0,1 g
białko<0,1 g<0,1 g
substancje balastowe12 g22 g
sól12 g22 g
  1. 42 g surowego produktu daje 100 g produktu końcowego
  2. 75 g surowego produktu daje 180 g gotowego produktu

Składniki

  1. regulator kwasowości

Zawartość

Zawartość na 100 g [2] na porcję (180 g) [3]
glukomannan [1]12 g22 g
  1. błonnik pokarmowy
  2. 42 g surowego produktu daje 100 g produktu końcowego
  3. 75 g surowego produktu daje 180 g gotowego produktu

Oceń produkt