Hawlik Proszek Reishi, bio, 100 g
Ganorderma lucidum
86,00 zł
(860,00 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 8%
Właściwości i zalety
- Z w pełni dojrzałych owocników
- Znany również jako Ling Zhi
- Pochodzi z Chin
-
Wegańskie -
Wegetariańskie -
Bezglutenowe -
Bez laktozy
Nr art.: HAW-B1012, EAN: 9009330010124
Opis
Grzyb Reishi jest również znany jako Ling Zhi lub Ganorderma lucidum. Pochodzi z Chin i zawiera liczne składniki odżywcze, tj. witaminy, minerały, w tym magnez, wapń, cynk i żelazo, a także typowe dla grzybów polisacharydy i beta-glukany. Aby wytworzyć proszek, owocnik jest delikatnie suszony, a następnie drobno mielony. Idealny jako codzienny suplement.
Sposób użycia:
- Dodaj 1-2 czubate łyżeczki do dużej ilości płynu i pij codziennie.
- Proszek można również mieszać z jedzeniem (1 łyżeczka odpowiada ok. 2 g proszku).
Porada:
- Nie należy przekraczać zalecanej dziennej dawki.
- Przechowywać poza zasięgiem małych dzieci w chłodnym, suchym i ciemnym miejscu.
| Marka: | Hawlik |
|---|---|
| Postać farmaceutyczna: | Proszek |
| Sposób odżywiania: | Wegańskie, Wegetariańskie, Bezglutenowe, Bez laktozy |
| Alergeny: | Bezglutenowe, Bez laktozy |
| Kategorie: | Grzyby witalne |
| Właściwości: | Wegańskie, Wegetariańskie |
| Grzyby lecznicze: | Reishi |
| Wskazówki dotyczące przechowywania: | przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła |
| Dobry dla: | Układ odpornościowy |
| Producent: | Hawlik Gesundheitsprodukte GmbH, Gewerbestraße 8, 82064, Straßlach, Niemcy, info@hawlik-vitalpilze.de |
Suplementy nie zastępują urozmaiconej diety codziennej. Należy je przechowywać w miejscach niedostępnych dla dzieci.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Wartość odżywcza
| Wartość odżywcza | na 100 g |
|---|---|
| Zawartość energetyczna / spalania | 909 / 217 kj / kcal |
| tłuszcz | 0,8 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,2 g |
| węglowodany | <0,1 g |
| w tym cukier | 0,03 g |
| | 9,2 g |
| sól | <0,1 g |
Składniki
100 % Reishi (lakownica żółtawa) w proszku[1]
- bio