Naturya Cocoa Nips Organic

Czyste, palone, peruwiańskie fasolki kakaowe

  • Zbierane ręcznie
  • Chrupiące i aromatyczne
  • Bio - certyfikowany
    Bio - certyfikowany
  • Wegańskie
    Wegańskie
  • 31,99 zł (25,59 zł / 100 g)

włącznie z kwotą VAT 8% z doliczeniem kosztów dostawy

Jeszcze 7 sztuk w magazynie

Dostawa czwartek, 24 stycznia: Zamów do poniedziałek do godz. 12:30.

Na moją listę życzeń

Nr art.: NAT-COCON125, Zawartość: 125 g

EAN: 5060238480345

  • Zbierane ręcznie
  • Chrupiące i aromatyczne
  • Bio - certyfikowany
    Bio - certyfikowany
  • Wegańskie
    Wegańskie
125 g: 31,99 zł (25,59 zł / 100 g)
300 g: 47,99 zł (16,00 zł / 100 g)

VitalAbo sklep internetowy Polska  oferuje następujące korzyści:VitalAbo sklep internetowy Polska oferuje następujące korzyści:

  • Polska: Bezpłatna dostawa od 170,00 zł
  • Dostawa DPD, UPS Standard, DHL Express lub UPS Express
  • Bezpłatny zwrot przesyłki
  • Płać bezpiecznie Za pobraniem, Karta kredytowa. (VISA, Mastercard, Diners Club), Paypal, Przedpłata lub Przelew natychmiastowy

Płać bezpiecznie Za pobraniem, Karta kredytowa. (VISA, Mastercard, Diners Club), Paypal, Przedpłata lub Przelew natychmiastowy

Opis

Ziarna kakaowe pochodzące ze starannie wyselekcjonowanych plantacji peruwiańskich pochodzących od zrównoważonych dostawców są fermentowane i naturalnie suszone. Wraz ze skórką, która służy jako warstwa ochronna podczas transportu, ziarna kakaowca są starannie oczyszczane.

Efektem końcowym są oddzielone od skorupli, prażone, smaczne chrupiące kakao.

Zalecane dawkowanie:
Łyżeczka (= 5g). Pyszne kakaowe ziarna mogą być spożywane, używane jako dodatek do koktajli lub do pieczenia i jako dodatek.

Pomysł na przepis "wypełnione czekoladowe ciastka":

Składniki Biscuit:

  • 200g Naturya olej kokosowy
  • 225 g cukru kokosowego
  • 2 jajka
  • 175 g mąki (bezglutenowej)
  • 175g Naturya Fairtrade kakao w proszku
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 1/2 łyżeczki sody
  • 1/2 łyżeczki soli
  • 75g Naturya Cocoa Nibs

Składniki wypełniające:

przygotowanie:

Wymieszaj olej kokosowy i cukier kokosowy w blenderze lub ręcznie. Następnie dodaj jajka. Następnie dodaj mąkę, kakao w proszku Naturaya Fairtrade, sodę, sól i kakao Naturaya. Ciasto dobrze wymieszać i pozostawić w lodówce na godzinę.

W międzyczasie zmiksuj masło migdałowe z kakao w proszku i syropem z agawy. Jeśli mieszanina jest zbyt twarda, można dodać trochę wody do uzyskania gładkiej masy.

Wyjmij ciasto z lodówki i wykonaj na środku łuku małą studnię i połóż łyżeczkę nadzienia na środku. Otoczyć wypełnienie bokami, nacisnąć trochę płasko i umieścić na blachy do pieczenia. Do podgrzanej tuby, herbatniki o temperaturze 170 ° C przez około 9-12 minut pieczenia.

Marka: Naturya
NOWE funkcje produktu: Bio - certyfikowany, Wegańskie
Cechy produktu - kosmetyki : Bezglutenowe
Postać farmaceutyczna: Produkty spożywcze
Produkty ajurwedyjskie : Superfoods , Laddu i przekąski

Wartość odżywcza

Wartość odżywcza na 100 g
Zawartość energetyczna / spalania2638 / 630 kj / kcal
tłuszcz55,2 g
  w tym nasycone kwasy tłuszczowe34,1 g
  w tym wielonienasycone kwasy tłuszczowe1,5 g
  w tym proste nienasycone kwasy tłuszczowe17 g
węglowodany15,2 g
  w tym cukier0,8 g
białko12,7 g
substancje balastowe10,6 g
sól<0,1 g

Zawartość

Zawartość na 100 g
potas490 mg
magnez240 mg
żelazo3,4 mg

Składniki

  • 100% łuskane, pokruszone i prażone ziarna kakaowe [1]
  1. z kontrolowanych upraw ekologicznych

Oceń produkt