PowerBar Protein Plus reduced in Carbs Vanilla
Baton energetyczny ze zredukowaną ilością węglowodanów!
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
PROTEIN PLUS REDUCED IN CARBS baton zaopatruje organizm w wysokiej jakości białko po treningu, ale z mniejszą ilością węglowodanów niż tradycyjne batony.
- Wysokiej jakości białko
- Bogaty w błonnik
- Bez białka kolagenowego
- Bez aspartamu
- Pyszny smak i przyjemna
Zalecany sposób spożycia: Spożywać 1 baton po treningu. Spożywać dziennie 1-2 batony.
Marka: | PowerBar |
---|---|
Postać farmaceutyczna: | Baton |
Cel treningu: | Budowanie mięśni |
Czas zastosowania: | Przed sportem, Po treningu |
Właściwości: | Wegetariańskie |
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Dodatkowe informacje
wartość odżywcza | w 100 g | w jednym batonie (35 g) |
---|---|---|
wartość energetyczna | 379 kcal | 133 kcal |
tłuszcz | 20,5 g | 7,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g | 3,8 g |
węglowodany | 23,8 g | 8,3 g |
w tym cukry | 9 g | 3,2 g |
w tym wielowodorotlenowe alkohole | 10,3 g | 3,6 g |
błonnik | 25 g | 8,8 g |
białko | 16,5 g | 5,8 g |
sól | 0,17 g | 0,06 g |
wapń | 500 mg | 175 mg |
magnez | 205 mg | 71,70 mg |
Skład: polidekstroza*, 20% polewa z mlecznej czekolady [maltitol**, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, masa kakaowa, lecytyna sojowa***, aromat], białko mleka (13%), tłuszcz palmowy, odtłuszczone mleko w proszku, inulina, maltitol**, gliceryna****, węglan magnezu, węglan wapnia, aromat, lecytyna sojowa***, sukraloza**
* środek wypełnijący
** słodziki
*** emulgator
**** substancja nawilżająca
Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, orzechów i glutenu.
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla PowerBar Protein Plus reduced in Carbs Vanilla
5 recenzji klienta w innym języku
5 gwiazdek | | 7 | (77%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 2 | (22%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
9 ocen
Brak opinii w języku: polski. Dostępne są 5 recenzje w innym języku.
- Nie jest dostępna żadna recenzja