BioKing Ocet jabłkowy naturalnie mętny bio, 500 ml
Z w pełni dojrzałych owoców z Południowego Tyrolu
28,99 zł
(57,98 zł / l, włącznie z kwotą VAT 23%
Odmiany:
Właściwości i zalety
- Niepasteryzowany
- Fermentowany w czystym occie
- Smak owocowo-kwaśny
Nr art.: XAY-PL-100505, EAN: 9120043214217
Opis
Wytwarzany z całkowicie dojrzałych owoców Południowego Tyrolu, naturalnie mętny ocet jabłkowy nadaje sałatkom i potrawom warzywnym cudowną, owocowo-kwaśną nutę. Jabłka wyciskane na sok są delikatnie przetwarzane na moszcz, fermentowane w czystym occie i ostatecznie butelkowane w sposób naturalnie mętny. Idealny również do przygotowywania konserw, marynat i sosów chutney.
| Marka: | BioKing |
|---|---|
| Kategorie: | Żywność |
| Producent: | Philipp Loicht Organic Food GmbH, Achenfeldweg 8, 6250, Kundl, Austria, office@bioking.at |
Składniki
Wartość odżywcza
| Wartość odżywcza | na 100 ml |
|---|---|
| Zawartość energetyczna / spalania | 88 / 21 kj / kcal |
| tłuszcz | 0 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0 g |
| węglowodany | 1,2 g |
| w tym cukier | 0 g |
| | 0 g |
| sól | <0,01 g |