Classic Ayurveda Organiczny anyż w całości
Do słodyczy, warzyw i sosów
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Do słodyczy, warzyw i sosów
Znamy anyż głównie w deserach. W kuchni ajurwedyjskiej dodaje się go również do warzyw (np. marchwi) i ostrych sosów.
Anyż w Ajurwedzie
Ayurveda zaleca osobom, które mają tendencję do wzdęć, aby żuć anyż lub nasiona kopru włoskiego po zaparzeniu lub zaparzyć je jako herbatę.
Marka: | Classic Ayurveda |
---|---|
Sposób odżywiania: | Wegańskie, Bezglutenowe |
Alergeny: | Bezglutenowe, Bez laktozy |
Właściwości: | Bio - certyfikowany, Wegańskie |
Produkty ajurwedyjskie : | Przyprawy |
Suplementy nie zastępują urozmaiconej diety codziennej. Należy je przechowywać w miejscach niedostępnych dla dzieci.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.