Govinda Proso brązowe kiełki bio
Wyjątkowe pod względem odżywczym
Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Podobne produkty:
Opis
Surowa żywność proso brązowe kiełki bio
- Kiełkowanie powoduje rozbicie inhibitorów zawartych w brązowym prosie, część węglowodanów jest przekształcana w łatwo przyswajalne cukry, a białko rozkładane jest na aminokwasy. Kiełkowanie jeszcze bardziej poprawia i tak doskonałe właściwości prosa brązowego. Zawartość witamin wzrasta cztero- do sześciu razy w fazie kiełkowania, zwiększa się zawartość minerałów i substancji śladowych, a także cennych jednonienasyconych i wielonienasyconych kwasów tłuszczowych. Żywy pokarm w niezmienionej, oryginalnej formie.
- Kiełki prosa brązowego są suszone w temperaturze 35°C i mają jakość surowej żywności. Zapewnia to pełną ochronę cennych kompleksów witaminowych, które powstają podczas kiełkowania. Mają orzechowy, lekko pikantny smak przypominający rzeżuchę. Doskonałe do twarogu, musli, pieczywa, sałatek i nie tylko oraz nadają się do bezpośredniego spożycia.
Marka: | Govinda |
---|
Suplementy nie zastępują urozmaiconej diety codziennej. Należy je przechowywać w miejscach niedostępnych dla dzieci.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla Govinda Proso brązowe kiełki bio
5,0 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja