Ajurwedyjskie zioła i przyprawy w proszku
-
- Delikatny, pikantny smak
- Dostarcza cennych minerałów
- Uprawiany ekologicznie
-
- Należy do rodziny psiankowatych
- Z adaptogenem
- Przyprawa w proszku
-
- Pobudza, rozgrzewa, ostra i gorzka w smaku
- Redukuje Vata-Kapha
-
- Przygotowanie przypraw
- Do przyprawiania ryżu i potraw curry
-
- Certyfikat BIO
- Dla pysznych potraw na imprezę
- Nie może zabraknąć jej w azjatyckiej kuchni
-
- Dla pysznego Tandoori
- Idealna także do marynowania
-
- O orzechowym smaku
- Bezglutenowe
-
- Łagodna alternatywa
-
- Nasiona i liście bogate w linalol i kumarynę,
- Składnik curry
-
-
- Słodko-ostre nuty
- Do dań z kapustą i ziemniakami
- Do zup i sosów
-
- Pochodzi z Azji
- Wzmacnia Agni
-
- Ma silny, przenikliwy zapach
- Pasuje do wszystkich potraw rybnych i mięsnych
- Z kontrolowanych upraw ekologicznych
-
- Mają gorzko - słodki dmak
- Należy je stosować z umirem
-
- Nadaje się do barwienia makaronu
- Smak owocowy, delikatnie słodkawy
- Aromatyczny składnik czerwony
-
- Jakość żywności ekologicznej i surowej
- Delikatny, pikantny smak
- Bogaty w żelazo i wapń
-
- Ogrzewająca, ostra przyprawa
-
- Mieszanka przypraw
- Smaczny owocowy proszek
- Nadaje się również jako herbata
-
- W alkoholu, cukiernictwie, chlebie i wypiekach
- Anyż z Indii
-
- 25 g
- 80 g
- 250 g
-
- Na pyszna zupę sambar
-
- Dla soczewicy i potraw z fasoli
- Ma lekką ostrość
-
- Z wybranych przypraw
-
- Dla pysznego biryani
Wszystkie ceny zawierają VAT