Różne dipy, pasty i pasztety
Zainspiruj się szeroką gamą różnych dipów, past i pasztetów do ajurwedyjskiej, ale także świadomej kuchni.
Dipy, pasty i pasztety: 11 artykułów
-
Cosmoveda Pasta z tamaryndowca, 250 g
- Do grilowanych ryby z grilla, mięsa i drobiu
- Słodki / kwaśny smak
-
Govinda Krem z migdałów ziemnych bio, 250 g
- Dla całej rodziny
- Bez dodatku cukru
- Świetnie się rozsmarowywuje
-
Cosmoveda Chyavanprash (Amlamus) BIO, 230 g
- Wszystkie 6 smaków
- Specjalna mieszanka ziół
- Tradycyjnie wykonane
-
-
Govinda Przecier z mango naturalny bio, 975 ml
- Mango Alphonso
- Przetwarzane delikatnie
- Naturalnie zawiera cukier
-
Govinda Krem z orzechów laskowych, bio, 250 g
- Smak orzechowo-słodki
- Zawiera błonnik
- Z migdałami ziemnymi
-
Amla Natur Chyavanprash, 200 g
- Oryginalna receptura ajurwedyjska
- Dociera do wszystkich 3 dosz
- Wykonany z wysokiej jakości składników
-
Cosmoveda Pasty curry - organiczne, Mild Goa Curry Paste (175 g)
- Pasty przyprawowe z Indii Zachodnich
- Do dań azjatyckich i lokalnych
-
Govinda Przecier z mango 100% owoce bio, 210 ml
- Mango Alphonso
- Przetwarzane delikatnie
- Naturalnie zawiera cukier
-
Cosmoveda Kawałki owoców mango z wodą różaną bio, 400 g
- Wykonane ze świeżych owoców
- Z owoców dojrzewających w słońcu
- Bez dodatku cukru
-
Cosmoveda Kawałki owoców Tropical Mix bio, 400 g
- Z owoców dojrzewających w słońcu
- Pyszna mieszanka
- Bez dodatku cukru