Raab Vitalfood Cukier brzozowy bio
Substytut cukru z kukurydzy ekologicznej
Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Podobne produkty:
Opis
Dobrze znany substytut cukru, który został pierwotnie odkryty we włóknach kory brzozowej, znany jest nie tylko pod nazwą cukier brzozowy, ale także jako ksylitol. Konwencjonalny cukier domowy i cukier brzozowy mogą mieć ten sam wygląd, smak i moc słodzącą, ale naturalnie uzyskany cukier ma o 40% mniej kalorii.
Dzięki produkcji ze zrównoważonej kukurydzy możliwe jest oferowanie cukru brzozowego o wysokiej jakości ekologicznej.
Idealny do pieczenia (z wyjątkiem ciasta drożdżowego), gotowania i słodzenia napojów.
Uwaga:
- Spożycie w nadmiernych ilościach (od 30 g na porcję / od 50 g dziennie) może działać przeczyszczająco.
- Poziom napełnienia uzależnione jest względami technicznymi.
- Rolnictwo spoza UE.
Marka: | Raab Vitalfood |
---|
Suplementy nie zastępują urozmaiconej diety codziennej. Należy je przechowywać w miejscach niedostępnych dla dzieci.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.