HOYER Pyłek pszczeli z gór bio
Doceniony już przez Wikingów
Produkt wyprzedanyProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Podobne produkty:
Opis
Pszczoły zbierają ten pyłek od wybranych pszczelarzy góralskich w Hiszpanii i na Węgrzech. Pszczelarstwo podlega ścisłym wytycznym ekologicznym. Pyłek zawdzięcza swój typowy smak dużej różnorodności roślin występujących w tych dziewiczych krajobrazach.
Pyłek pszczeli to między innymi cenne źródło białka roślinnego i ważnych aminokwasów. Mówi się, że nawet starożytni Wikingowie mieli plastry miodu z pyłkiem jako prowiantu podczas swoich podróży. Jako uzupełnienie zdrowego stylu życia pyłek powoduje dobre samopoczucie.
Spożycie: Spożywać 1 czubatą łyżeczkę czystego orzechowo-słodkiego pyłku dziennie, najlepiej rano. Niech rozpłynie się w ustach. Można go dokładnie przeżuwać. Alternatywnie możesz pić pyłek w soku owocowym lub mleku, albo stosować jako polewę do musli, jogurtu, misek z owocami itp.
Przechowywanie: Po otwarciu najlepiej w lodówce, ale w każdym razie szczelnie zamknięte i w suchym miejscu.
Marka: | HOYER |
---|
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Recenzje naszych klientów
ocen klientów po polski dla HOYER Pyłek pszczeli z gór bio
5 gwiazdek | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 gwiazdki | | 0 | (0%) |
3 gwiazdki | | 0 | (0%) |
2 gwiazdki | | 0 | (0%) |
1 gwiazdka | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Nie jest dostępna żadna recenzja