Wszystko o cukrze i alternatywnych środkach słodzących
Cukier i jego alternatywy: 1 - 30 z 60 artykułów
-
Cosmoveda Ayurveda brązowy cukier kandyzowany Fair Trade, 400 g
- Smak karmelowy
- Idealny do intensywnych herbat
-
Cosmoveda Ajurwedyjski biały cukier kandyzowany do herbaty - fair trade, 400 g
- Do słodzenia napojów, deserów i herbat ziołowych
- Wykonany z jaggery
-
Bioenergie Organiczny cukier kokosowy, 500 g
- Naturalny
- Idealny do gotowania i pieczenia
- 100% z czystego nektaru palm kokosowych
-
BIO PRIMO Organiczny miód wiosenny, 500 g
- Cudowny, słodki smak
- Do słodzenia i udoskonalania
- Bez glutenu i laktozy
-
Bioenergie Organiczny słodzik stołowy - Erytrytol drobny proszek, 300 g puszka tekturowa
- Wygląda i smakuje jak cukier
- 0 kcal
- Przyjazny dla zębów
-
BIO PRIMO Organiczny miód z kwiatów lipy, 250 g
- Subtelnie słodki, delikatny aromat kwiatów lipy
- Do słodzenia i smarowania
- Z ekologicznego pszczelarstwa
-
Cosmoveda BIO Jaggery - cukier trzcinowy, 400 g
- Bogate w minerały i melasę
-
nu3 Organic Agave Syrup - organiczny syrop z agawy, 180 ml
- Naturalna słodycz
- Delikatny karmelowy smak
- Niski indeks glikemiczny
-
nu3 Erythritol - erytrytol, 750 g
- Właściwości przyjazne dla zębów
- Do gotowania i pieczenia
- Na bazie kukurydzy
-
BioKing Tabletki stewia, 18 g
- Idealna alternatywa dla cukru stołowego
- Bez substancji syntetycznych
- Z
-
Cosmoveda Organiczny cukier kokosowy, 350 g
- Do pieczenia i gotowania
- Może być stosowany do napojów i deserów
-
Cosmoveda Cukier trzcinowy BIO, 400 g
- Otrzymane z Jaggery
- Krystalizowany kilka razy
- Z własnych projektów Fair Trade
-
BIO PRIMO Organiczny miód manuka z Nowej Zelandii, MGO 400+ (250 g)
- Smak gorzki po ostry
- Zastosowanie wewnętrzne i zewnętrzne
- Bez laktozy i glutenu
-
Terra Elements Organiczny cukier kokosowy, 250 g
- Delikatnie ekstrahowany z nektaru z kwiatu kokosa
- Niski indeks glikemiczny (GI)
- Naturalne - nierafinowane