WEIDER Baton proteinowy 60%, Cookies & Cream, 45 g

Doskonały smak

10,17 zł 11,99 zł -15%

(226,00 zł / kg, włącznie z kwotą VAT 23% - plus koszty dostawy )

Zawartość: 45 g

Produkt tymczasowo niedostępny Niestety obecnie nie dysponujemy informacją, kiedy ten produkt będzie ponownie dostępny. Prosimy kliknąć „Powiadom mnie o dostępności”, a my poinformujemy, gdy produkt będzie ponownie dostępny.

Właściwości i zalety

  • Z L-glutaminą
  • Niska zawartość cukru
  • 27g białka w batoniku

Nr art.: XPI-MM-30947, EAN: 4044782309476

Podobne produkty

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Opis

Masz ochotę na coś słodkiego bez wyrzutów sumienia? Teraz jest to możliwe, ponieważ baton proteinowy 60% firmy Weider ma tylko 0,3 g cukru. Zawiera również BCAA, glukonian cynku i L-glutaminę.

Uwaga:
Przechowywać w chłodnym miejscu (8°C do maks. 20°C)

Marka: WEIDER
Kategorie: rygiel, Żywność
Wskazówki dotyczące przechowywania: przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
Suplementy nie zastępują urozmaiconej diety codziennej. Należy je przechowywać w miejscach niedostępnych dla dzieci.
Nie wolno przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza na 100 g na dzienną dawkę/porcję (45 g)
Zawartość energetyczna / spalania 1557 / 372 kj / kcal 699 / 167 kj / kcal
tłuszcz 9,8 g 4,4 g
  w tym nasycone kwasy tłuszczowe 5,1 g 2,3 g
węglowodany 16 g 7,4 g
  w tym cukier 0,8 g 6,8 g
  w tym alkohole wielowodorotlenowe 15 g 0,4 g
białko 60 g 27 g
sól 0,65 g 0,29 g
Zawartość

profil aminokwasowy

Zawartość na 100 g na dzienną dawkę/porcję (45 g)
L-glutamina 5.556 mg 2.500 mg
L-izoleucyna 2.222 mg 1.000 mg
leucyna 4.444 mg 2.000 mg
L-walina 2.222 mg 1.000 mg
Zawartość na 100 g na dzienną dawkę/porcję (45 g)
cynk 11 mg 5 mg
Składniki

białko mleka (izolat białka mleka, kazeinian wapnia, izolat białka serwatkowego), hydrolizat kolagenu, gliceryna[1], masło kakaowe, 5,3 % L-glutamina, maltitol (E965)[2], masa kakaowa, izolat białka sojowego, aromat, lecytyna sojowa[3], sól, 0,2 % L-leucyna, 0,2 % L-izoleucyna, kakao w proszku, skrobia z tapioki, glukonian cynku, sukraloza[2], 0,01 % L-walina

  1. Humektanty
  2. słodzik
  3. emulgatory

Pasujące produkty

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla WEIDER Baton proteinowy 60%, Cookies & Cream